Ο Κλάους λείπει, ζητούμενο το γκολ!

Οι απουσίες του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό είναι πολλές και σημαντικές (Αθανασιάδης, Κατσουράνης, Νάτχο, Μαντούρο). Ωστόσο, ο βασικός «πονοκέφαλος» του Γιώργου Γεωργιάδη μοιάζει να είναι η απουσία του Κλάους.
Πηγή: sentragoal.gr
Ο Κλάους λείπει, ζητούμενο το γκολ!

Τουλάχιστον αυτό δείχνει η επιλογή του τεχνικού του ΠΑΟΚ να επικεντρωθεί η προπόνηση της Τρίτης (22/4) στη Νέα Μεσημβρία σχεδόν εξ' ολοκλήρου στην επίτευξη του γκολ. Αλλωστε, ο Αθανασιάδης ήταν αυτός που πέτυχε και τα δύο γκολ στους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό (ένα στο Φάληρο, ένα στην Τούμπα), με τα οποία ήρθε η πρόκριση.

Συγκεκριμένα, μετά την καθιερωμένη προθέρμανση οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ και εξασκήθηκαν στα τελειώματα, αφού ολοκλήρωναν διαδρομές φυσικής κατάστασης. Στο τελευταίο μέρος της η προπόνηση αφιερώθηκε σε τακτικό παιχνίδι στο μισό γήπεδο με συγκεκριμένους περιορισμούς και τακτικές εντολές.

Όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, εκτός του Μαντούρο, που και εκείνος ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα, μετά την βελτίωση που διαπιστώθηκε στο τραύμα του. Επίσης ο Κώστας Κατσουράνης παραμένει με άδεια στην Αθήνα, όπου ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Ο διεθνής μέσος θα ενσωματωθεί με το υπόλοιπο γκρουπ όταν η ομάδα μεταβεί στην Αθήνα την Παρασκευή.

Η προπόνηση της Τετάρτης (23/4) θα διεξαχθεί στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία, ενώ μία ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί Media Day για τον τελικό, με δηλώσεις των παικτών στα ΜΜΕ.

Διαβάστε ακόμη...