Έγκλημα: Τριανταέξι ώρες στους δρόμους

Υπομονή και γερά νεύρα. Αυτά χρειάζεται να οπλιστούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα αποφασίσουν να ταξιδέψουν με τα λεωφορεία στο ΟΑΚΑ το Σάββατο.
Πηγή: metrosport.gr
Έγκλημα: Τριανταέξι ώρες στους δρόμους

Στην χειρότερη περίπτωση οι χιλιάδες φίλοι του Δικεφαλου θα είναι περισσότερες από 36 ώρες στους δρόμους. Αν αληθεύει η σκέψη της αστυνομίας να τους ζητήσει να είναι στις 12 τα ξημερώματα στα Μάλγαρα, είναι κατανοητό ότι θα πρόκειται για μια ταλαιπωρία χωρίς προηγούμενο που ήδη δημιουργεί εκνευρισμό στις τάξεις των οπαδών.

Στον τελικό του 2001 στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου τότε θυμίζουμε ότι τα έργα στην Εθνική Οδό δεν είχαν ολοκληρωθεί, το κομβόι των λεωφορείων είχε ξεκινήσει στις έξι το πρωί από την Θεσσαλονίκη. Χωρίς προβλήματα στις έξι το απόγευμα οι φίλοι του ΠΑΟΚ ήταν μέσα στο γήπεδο. Τώρα, θα μπουν στο ΟΑΚΑ έχοντας αναγκαστεί να είναι στους δρόμους και στα λεωφορεία για δεκαέξι ώρες με ότι αυτό συνεπάγεται από σωματική αλλά και ψυχική κούραση. Αυτό πάντως που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία είναι πως στα διόδια των Αφιδνών που είναι στα 25 χιλιόμετρα από το ΟΑΚΑ, τα λεωφορεία θα φεύγουν ανά είκοσι.

Υπάρχει έντονη ανησυχία για τα πρώτα είκοσι λεωφορεία που θα πρέπει να διασχίσουν την απόσταση αφού στο συγκεκριμένο γκρουπ θα γίνει το crash test για το αν τα μέτρα που θα έχει εκπονήσει η αστυνομία θα έχουν αποτέλεσμα. Όλα αυτά προβληματίζουν τους συνδέσμους και πρέπει να τεθούν υπόψη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που είναι δεδομένο ότι με άνδρες ασφαλείας θα συνοδεύσει το κομβόι στη διαδρομή προς το ΟΑΚΑ.

Διαβάστε ακόμη...