Μόνο ο Στοχ την Πέμπτη!

Καμία κλήση σε απολογία δεν ήρθε και σήμερα Τρίτη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ. Τι σημαίνει αυτό και τι ισχύει με την περίπτωση Στοχ...
Πηγή: paok24.com
Μόνο ο Στοχ την Πέμπτη!

Η ΕΠΟ και όλες τις οι επιτροπές είναι γνωστό ότι δεν κινούνται και τόσο γρήγορα... Ούτε σήμερα Τρίτη λοιπόν δεν ήρθε κλήση σε απολογία για τον ημιτελικό της Τούμπας κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη στην πειθαρχική της Ομοσπονδίας.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο αγώνα ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης της άλλης Τετάρτης για τα πλέι οφ, θα γίνει με κόσμο.

Από εκεί και πέρα... Η πειθαρχική της Ομοσπονδίας συνεδριάζει κάθε Πέμπτη. Η επόμενη όμως είναι Πρωτομαγιά! Άρα η υπόθεση του ημιτελικού θα πάει ή για τις 8/5 ή θα οριστεί άλλη συνεδρίαση κάποια άλλη μέρα της ερχόμενης εβδομάδας, γεγονός που πάντως δεν συνηθίζεται για επιτροπές της Ομοσπονδίας.

Αν η υπόθεση του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός πάει για τις 8 Μαϊου, τότε η όποια τιμωρία θα αργήσει... Επ' αυτού τώρα πολλά σενάρια μπορεί να αναπτυχθούν, αλλά προτιμότερο είναι να βλέπουμε κάθε γεγονός ξεχωριστά...

Μεθαύριο Πέμπτη πάντως, οι νομικοί του ΠΑΟΚ θα βρεθούν στην πειθαρχική της ΕΠΟ για την υπόθεση Στοχ που κατηγορείται ότι έβριζε στο διαδίκτυο, έστω και αν αυτό έχει διαψευσθεί. Δεν φαίνεται ότι υπάρχει οποιαδήποτε περίπτωση τιμωρίας του, αλλά και πάλι... ας κρίνουμε το όποιο γεγονός αφού συμβεί.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...