Πετά πλήρης για να κλειδώσει 4άδα

Ολοκληρώνει αύριο νωρίς το μεσημέρι την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Πέμπτης (24/4) με τον Ηλυσιακό στην Αθήνα.
Πηγή: basketplus.gr
Πετά πλήρης για να κλειδώσει 4άδα

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα (μόνο Κώττας ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα μετά το τραυματισμό του στο φιλικό με τα Τρίκαλα), ενώ σήμερα το απόγευμα μέσω βίντεο οι παίκτες θα παρακολουθήσουν πρόσφατα ματς των "κιτρίνων".

Η αποστολή με την γνωστή 12άδα θα αναχωρήσει αύριο λίγο μετά τις 5 για την Αθήνα, ενώ είναι πιθανό στο γήπεδο την Πέμπτη να βρεθούν και φίλοι του ΠΑΟΚ για να βοηθήσουν την ομάδα στη νίκη που θα της δώσει οριστικά και αμετάκλητα την 4η θέση στην κανονική περίοδο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Πηλοίδης, Μπήτης, Διαμαντής (στις έξι το ματς). Στο μεταξύ ο Νίκος Σταυρόπουλος δεν θα βιαστεί αν ενημερώσει Πρέλεβιτς και Μαρκόπουλο για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του στις ΗΠΑ και για τα όσα είδε στο Πόρτσμουθ. Αυτό πιθανότατα θα γίνει την επόμενη εβδομάδα και πριν το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ίκαρο.

Πάντως αύριο (23/4) και μετά την τελευταία προπόνηση οι εορτάζοντες Δέδας, Μπόγρης και ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Τσουκαλάς θα φροντίσουν να... γλυκάνουν τα μέλη της ομάδας, λίγο πριν την πτήση για την Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη...