«Καλύτερα όλοι μαζί…»

Στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero 107, 4 φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης.
Πηγή: libero.fm
«Καλύτερα όλοι μαζί…»

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε φυσικά ως επί το πλείστον στον τελικό του Σαββάτου και ειδικά στην μετακίνηση των οπαδών του Δικεφάλου στην Αθήνα, ενώ μεταξύ των άλλων έδωσε απαντήσεις και για το θέμα που δημιουργήθηκε με τους κατόχους εισιτήριων διαρκείας στη θύρα 4.

Χαρακτηριστικά, είπε:

Για τα συναισθήματα και τις δυσκολίες των τελευταίων ημερών: «Μπορώ να πω πως μετά από πολλά χρόνια η ομάδα βρίσκεται ξανά στον τελικό, άρα τα συναισθήματα είναι ευχάριστα παρά τα προβλήματα. Οι μέρες που μεσολαβούν από τον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό είναι λίγες, τη στιγμή που είναι πολλά τα θέματα που πρέπει να λυθούν. Οργανωτικά θέματα, θέματα εισιτηρίων... Όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ θέλει να βρεθεί στην Αθήνα και να δει από κοντά τον τελικό και έτσι είναι φυσιολογικό να αντιμετωπίζουμε δυσκολίες».

Για την οργάνωση της οδικής εκδρομής: «Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις συσκέψεις και θα γίνουν και άλλες. Αυτό που συζητήθηκε είναι όλα τα λεωφορεία να ξεκινήσουν μαζί στις 12 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής από τα διόδια των Μαλγάρων και από εκεί να αναχωρήσουν για την Αθήνα. Το ταξίδι θα είναι δυστυχώς πολλών ωρών και δυστυχώς θα υπάρχει ταλαιπωρία των οπαδών. Γι΄ αυτό ξεκινάμε όμως νωρίτερα. Υπολογίζουμε πως στις 3 το μεσημέρι όλα τα λεωφορεία θα βρίσκονται στα διόδια των Αφιδνών».

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ από την Αθήνα και τις γύρω περιοχές: «Είναι το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή. Είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν φίλοι του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια. Προσωπικά υπολογίζω πως αυτοί θα είναι 3 με 4 χιλιάδες. Η Αστυνομία δεν θέλει να υπάρξουν οπαδοί μας στην Ομόνοια. Αυτό προσπαθούμε να λύσουμε και εύχομαι να υπάρξει η καλύτερη λύση. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ από την Αθήνα, την Πελοπόννησο, τα νησιά και αρκετοί μεμονωμένοι, θα προμηθευτούν τα εισιτήρια από τον Πανελλήνιο σύνδεσμο και υπάρχει η σκέψη να μετακινηθούν με συρμούς του μετρό στο ΟΑΚΑ. Μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν προτείνει τίποτα και είναι ανένδοτη στο ότι δεν θέλει κόσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια».

Για την διάθεση των εισιτηρίων αύριο στην Τούμπα: «Από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, θα διατίθενται τα εισιτήρια για τους κατόχους διαρκείας όλων των θυρών, εκτός της θύρας 4. Το ξέρουμε πως δημιουργήθηκε πρόβλημα, αλλά έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση. Ο κόσμος είναι πολύς, τα εισιτήρια είναι λίγα. Όποια απόφαση και αν παίρναμε, θα υπήρχε κόσμος που θα ένιωθε αδικημένος. Θεωρούμε πως η θύρα 4 είναι κατά κύριο λόγο η θύρα των οργανωμένων οπαδών και έτσι τους δώσαμε τη δυνατότητα να διαχειριστούν αυτοί τα εισιτήρια που τους αναλογούν»,

Για την μετάβαση των οπαδών στην Αθήνα: «Ξέραμε μετά τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και τον πόλεμο που δεχόμαστε από ΜΜΕ της Αθήνας, πως θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Εφιστώ ιδιαίτερα την προσοχή των οπαδών μας που θα μετακινηθούν μεμονωμένα στην Αθήνα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ίσως να αντιμετωπίσουν προβλήματα που σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε. Αν ήταν δυνατόν και οι 21.278 φίλαθλοί μας να μετακινούνταν με λεωφορεία, θα ήταν το καλύτερο. Αυτό όμως δε γίνεται. Κάποιοι θέλουν να μετακινηθούν με τα ΙΧ τους, κάποιοι με αεροπλάνο, κάποιοι με τρένο. Μπορούν όμως όλοι όσοι μετακινηθούν με ΙΧ, να τα αφήσουν στα διόδια Αφιδνών και να επιβιβαστούν στα λεωφορεία των συνδέσμων. Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι να μην αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα, αλλά οι πληροφορίες που λαμβάνουμε από την Αθήνα δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές».

Για τον ημιτελικό της Μεγάλης Τετάρτης: «Από την πρώτη στιγμή μεταφέραμε στον κ. Θεοδωρίδη και στον κ. Βρέντζο πως η αποστολή του Ολυμπιακού έπρεπε να φτάσει στην Τούμπα στις 18:20. Κάναμε τρεις συσκέψεις. Δυστυχώς, η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε ένα τέταρτο αργότερα και χάλασε όλος ο προγραμματισμός. Θεωρώ ότι από αυτό ξεκίνησαν όλα και πως φέρει ευθύνη ο Ολυμπιακός. Στη συνέχεια, η ατμόσφαιρα ήταν καυτή και εκρηκτική. Οι οπαδοί μας και εμείς θέλαμε πολύ την πρόκριση και την κατακτήσαμε πανάξια. Δυστυχώς, κανείς σχεδόν δε στέκεται στο αγωνιστικό κομμάτι. Η προπαγάνδα που γίνεται από Μέσα των Αθηνών, επικεντρώνεται μόνο στα όσα έγιναν πριν».

Διαβάστε ακόμη...