O ειδικός ρόλος του Βούκιτς (videos)

Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν ωστόσο εκείνος δεν πτοείται και σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται δείχνει την κλάση του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Πηγή: paok24.com
O ειδικός ρόλος του Βούκιτς (videos)

Ο λόγος για τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο οποίος μολονότι τη φετινή σεζόν δεν έχει θέση βασικού στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να διαθέτει έναν ειδικό ρόλο στον «Δικέφαλο», δίνοντας σημαντική βοήθεια στην ομάδα του όταν τον χρειάζεται και η μπάλα. καίει.

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει καταφέρει να παραβιάσει την αντίπαλη εστία 12 φορές, σκοράροντας μία φορά ανά 2.9 συμμετοχές.

Παρ όλα αυτά αυτό που είναι αξιοσημείωτο και χαρίζει στον Βούκιτς ένα ξεχωριστό ρόλο στην παρουσία του στον «Δικέφαλο» είναι το γεγονός ότι σχεδόν όλα τα γκολ του ο Σέρβος τα έχει πετύχει προερχόμενος από τον πάγκο, αποτελώντας στην πράξη μία «χρυσή» αλλαγή.

Πιο συγκεκριμένα από τα συνολικά 12 γκολ που έχει πετύχει έως τώρα τη φετινή σεζόν, τα 9 τα πέτυχε αγωνιζόμενος ως αλλαγή στις αναμετρήσεις και τα τρία σε παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε σε όλο το ενενηντάλεπτο (τα 2/3 ήταν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο Ελλάδας).

Ο Βούκιτς διαθέτει εξαιρετική κλάση και καταφέρνει στις λιγοστές ευκαιρίες που του δίνονται να βρίσκει δίχτυα, αποτελώντας ανά πάσα στιγμή μία έξτρα βοήθεια για τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τα γκολ του Ζβόνιμιρ Βούκιτς στους αγώνες που σκόραρε προερχόμενος από τον πάγκο.

Δείτε εδώ ένα από τα γκολ του Σέρβου.

Δείτε εδώ άλλο ένα γκολ.

Εδώ ένα ακόμη τέρμα.

Δείτε εδώ ένα άλλο γκολ του Σέρβου.

Δείτε εδώ και άλλο γκολ του Βούκιτς.

Δείτε εδώ ένα ακόμη γκολ.

Δείτε εδώ ένα ακόμη γκολ του Βούκιτς

Δείτε εδώ και το τελευταίο τέρμα του.

 
TAGS:

Διαβάστε ακόμη...