Η ήρεμη δύναμη!

Ο σκληροτράχιλος αμυντικός Χοσέ Μανουέλ Ινσαουράλδε ήρθε στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριου δανεικός με σκοπό να δέσει την άμυνα του Δικεφάλου σε μια θέση όπου η ομάδα πονούσε.
Πηγή: paokweb.gr
Η ήρεμη δύναμη!

Όταν πρωτοακούστηκε το όναμα του πολλοί δεν τον ξέραν και δεν ενθουσιάστηκαν με την επιλόγη του. Μερικά βίντεο μόνο κυκλοφόρησαν με πολύ σκληρά μαρκαρίσματα όπου έδιναν την εικόνα ενός δυναμικού αμυντικού που είχε πάρει πολλές κίτρινες και κόκκινες κάρτες.

Ο Ινσαουράλδε στα πρώτα παιχνίδια έδειξε ότι ξέρει μπάλα και είναι σταθερός αμυντικός αλλά δημιούργησε πολλά ερωτηματικά με την συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι. Τα χτυπήματα στους δύο αγώνες (με Εργοτέλη στον Αντελέγιε) και (με Ολυμπιακό στον Εντιγκά) έκαναν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ διστακτικούς στο αν πρέπει να τον κρατήσουν και την νέα σεζόν. Έτσι κάθησαν μαζί με τον ποδοσφαιριστή μίλησαν και τον ηρέμησαν.

Από τότε φαίνεται πως ο Αργεντίνος πήρε το μήνυμα και η συμπεριφορά του είναι άψογη. Σε παιχνίδια που η δύναμη και τα νεύρα κυριαρχούσαν όπως (με Άρη και Ολυμπιακό εντός και εκτός) ο Ινσαουράλδε ήταν κύριος. Ήταν η ήρεμη δύναμη της ομάδας παρά τον δυναμισμό που βγάζει στο παιχνίδι του δεν τσαμπουκαλέυτηκε και ίσα ίσα χώριζε και απωθούσε τους συμπαίκτες του.

Ο Αργεντίνος φαίνεται πως έβαλε μυαλό και έτσι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σκέφτονται την παραμονή του (είναι δανεικός από την Σπαρτάκ Μόσχας). Η αποδοσή του άλλωστε είναι πολύ σταθερή και με τον Μιγκέλ Βίτορ κάνουν ένα πολύ καλό κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Διαβάστε ακόμη...