Κλάους, θα μας λείψεις!

"Πληγωμένος" στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ καθώς μετράει τρεις σημαντικές απουσίες (Νάτχο, Κατσουράνη και Αθανασιάδη). Η απουσία από έναν τελικό κοστίζει το ίδιο σε κάθε ποδοσφαιριστή αλλά η περίπτωση του Κλάους μοιάζει να είναι κάπως ιδιαίτερη.
Πηγή: paokweb.gr
Κλάους, θα μας λείψεις!

Η στιγμή που ονειρευόταν από 8 χρονών, χάθηκε στις καθυστερήσεις της Τούμπας όταν ο Μάνταλος έβγαλε από το τσεπάκι του την κίτρινη κάρτα. Ο Κλάους συμπλήρωσε κάρτες και χάνει τον τελικό!

Τα επόμενα λεπτά μέχρι την λήξη του παιχνιδιού ο 25χρονος άσος του ΠΑΟΚ πιάνει το κεφάλι του και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έγινε. Είχε διαχειριστεί άψογα όλη την ένταση του παιχνιδιού και ο τελικός δεν απείχε παρά μόνο λίγα λεπτά.

Στα αποδυτήρια ο σκόρερ μοιάζει απαρηγόρητος. Τα δυο δικά του γκολ στους ημιτελικούς στέλνουν τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ χωρίς όμως ο ίδιος να έχει δικαίωμα συμμετοχής. Οι συμπαίκτες του θα του πουν αυτό που ο ίδιος ξέρει: "Αυτό το Κύπελλο του ανήκει".

Το ίδιο βράδυ ο Ιβάν Σαββίδης μεταξύ άλλων θα δηλώσει δημόσια για τον Αθανασιάδη: "Πέρσι μου πρότειναν να πουλήσω τον Κλάους αλλά το απαγόρεψα. Ο Κλάους είναι ο ορισμός του ΠΑΟΚ".

Η επόμενη μέρα τον βρίσκει να καταστρώνει τα σχέδια για τον τελικό με την ιδιότητα του οπαδού. Και σαν... γνήσιο ΠΑΟΚτσάκι θα είναι στο πέταλο για να πανηγυρίσει από την κερκίδα αυτό που άδικα του στέρησαν.

Διαβάστε ακόμη...