Πως θα γίνει η… κάθοδος

Το πρώτο "πρόβλημα" σχεδόν λύθηκε με την απόφαση να πάρουν τελικά οι σύνδεσμοι 13.500 εισιτήρια, άλλα 6.000 να διατεθούν στους κατόχους των διαρκείας όλων των Θυρών, πλην των Θυρών 4 και 7 και τα υπόλοιπα, περίπου 1.800 για τις ανάγκες της ΠΑΕ.
Πηγή: thessports.gr
Πως θα γίνει η… κάθοδος

Το δεύτερο "πρόβλημα" είναι το πως θα κατέβει τόσος κόσμος στην Αθήνα. Ο μεγαλύτερος όγκος θα κατέβει με τα λεωφορεία που θα ναυλώσουν οι σύνδεσμοι, ενώ για τους υπόλοιπους, θα μεριμνήσει η ΠΑΕ.

Μία σκέψη, που υπάρχει, είναι να ναυλώσει η ΠΑΕ λεωφορεία για να κατέβουν στην Αθήνα όλοι, όσοι δεν θα κατέβουν με τους συνδέσμους. Η μετάβαση και η επιστροφή δεν θα είναι δωρεάν, λογικά θα είναι στο κόστος και αυτό θα εξαρτηθεί από τα λεωφορεία, που θα βρει να ναυλώσει η ΠΑΕ.

Ο λόγος που υπάρχει αυτή η πρόθεση στην Τούμπα, είναι να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος και να κατέβει στον τελικό με ασφάλεια, με τη μέριμνα της ΠΑΕ.

Οι σχετικές ανακοινώσεις από την ΠΑΕ αναμένονται μέχρι την Τρίτη.

Σε ότι αφορά, τέλος, τους κατόχους διαρκείας στις Θύρες 4 και 7, που είναι οι... άτυχοι της υπόθεσης, αυτοί θα πρέπει να απευθυνθούν στους συνδέσμους, από τους οποίους υπάρχει η προδιάθεση για να τους εξυπηρετήσουν.

Διαβάστε ακόμη...