«Με πληγώνουν αυτά, που έγιναν»

Τα τελευταία χρόνια δεν τον βλέπει κανείς στην Τούμπα, ο Γιώργος Κούδας, πάντως, συνεχίζει να παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ. Είδε και το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, και μάλλον δεν του άρεσαν αυτά που είδε, όπως δήλωσε στη "Real News".
Πηγή: sportdog.gr
«Με πληγώνουν αυτά, που έγιναν»

«Όλα όσα συνέβησαν, με πληγώνουν βαθιά. Κι αυτό διότι διαπιστώνω ότι επιστρέφουμε σε μαύρες στιγμές της ιστορίας μας. Το κλίμα αυτό παραπέμπει σε εμφύλιο, που μόνο δεινά μπορεί να προκαλέσει. Κάτι πρέπει να αλλάξει στο ποδόσφαιρό μας», είπε ο Κούδας στην «Real News».

Όσο για τον τελικό και τις μνήμες του ίδιου από το πρώτο κύπελλο του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τους πράσινους;

«Πιστεύω ότι σήμερα στον ΠΑΟΚ επικρατεί ο ίδιος πόθος, που επικρατούσε τότε στην ομάδα για την κατάκτηση του πρώτου της τροπαίου. Βεβαίως και δεν πρέπει να θεωρήσει ότι είναι εύκολο. Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο κι ο Γιάννης Αναστασίου έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο».

Ο Κούδας αναφέρθηκε και στις απουσίες των Αθανασιάδη, Νάτχο και Κατσουράνη από τον τελικό : «Είναι σημαντικοί ποδοσφαιριστές, αλλά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρει λύσεις για να καλύψει τα κενά τους. Είναι κρίμα για τον Αθανασιάδη να χάσει αυτόν τον τελικό για μία κίτρινη κάρτα, αλλά όφειλε και αυτός να είναι περισσότερο προσεκτικός».

Διαβάστε ακόμη...