Ξεκούραση μόνο αύριο…

Και σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο γήπεδο και προπονήθηκαν. Αυτό άλλωστε είχε αποφασιστεί εδώ και μέρες, καθώς τρέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, που έχει μπροστά της το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό την επόμενη Πέμπτη.
Πηγή: paok24.com
Ξεκούραση μόνο αύριο…

Μετά το φιλικό με τα Τρίκαλα που έγινε στο «Παλατάκι» την Μεγάλη Πέμπτη και το ρεπό της Μεγάλης Παρασκευής, έγινε σήμερα το πρωί προπόνηση, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν αύριο, Κυριακή του Πάσχα και να περάσουν την ημέρα με τις οικογένειές τους και από την Δευτέρα ξανά στη δουλειά.

Το πρόγραμμα έγινε αρκετά περίεργο είναι αλήθεια, με την διακοπή των τριών περίπου εβδομάδων για το Πάσχα, αλλά και λόγω των υποχρεώσεων που έχουν στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Για αυτό και οι προπονήσεις ουσιαστικά δεν σταμάτησαν καθόλου, απλά κατά διαστήματα υπήρχαν ορισμένα, μονοήμερα ρεπό για τους καλαθοσφαιριστές, που μόνο το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαν την δυνατότητα για περισσότερη ξεκούραση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος την επόμενη Πέμπτη με το εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Ηλυσιακό, ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με τον Ίκαρο Χαλκίδας (πιθανότατα στις 3 Μαΐου) και λογικά, αμέσως μετά ξεκινούν και τα πλέι οφ. Ημερομηνίες δεν είναι γνωστές, αφού δεν υπάρχει ακόμη σχετική απόφαση από τον ΕΣΑΚΕ.

Διαβάστε ακόμη...