«ΠΑΟΚ στα σημεία»

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που όχι μόνο φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά πανηγύρισε φορώντας την και έναν τίτλο. Ο λόγος για τον Γιώργο Κούτση, ο οποίος ακολουθεί πλέον καριέρα προπονητή και φέτος το έργο του στον Φωκικό στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Πηγή: metrosport.gr
«ΠΑΟΚ στα σημεία»
Με αφορμή λοιπόν το ότι ήταν ένας εξ αυτών που αγωνίστηκαν βασικοί στον τελευταίο τελικό κυπέλλου που έδωσε το «παρών» ο ΠΑΟΚ, αυτόν του 2003 στην Τούμπα, το «Μ» ζήτησε την άποψή του. «Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Επίσης, είναι και οι δύο ομάδες «διψασμένες» για έναν τίτλο. Η έκβαση του τελικού νομίζω θα εξαρτηθεί από το σε τι μέρα θα βρεθούν το επόμενο Σάββατο. Δεν θεωρώ ότι μία εκ των δύο ομάδων μπορεί να χαρακτηριστεί ως το φαβορί. Δίνω όμως στον ΠΑΟΚ ένα μικρό προβάδισμα, λόγω της εμπειρίας αρκετών ποδοσφαιριστών του. Όλοι ευχόμαστε πάντως να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος» ήταν το πρώτο σχόλιο του Γιώργου Κούτση.

Ερωτηθείς στη συνέχεια για το… αδύνατο σημείο του ΠΑΟΚ στον επικείμενο τελικό του Ολυμπιακού Σταδίου, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός, στάθηκε στις απουσίες του. «Και ο Αθανασιάδης και ο Κατσουράνης αλλά και ο Νάτχο, είναι πολύ σημαντικοί για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ειδικά οι δύο πρώτοι. Η απουσία τους συνεπώς συνιστά ένα πρόβλημα, όμως υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν το κενό τους». Σε ότι αφορά το «όπλο» του Δικεφάλου; «Νομίζω πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο ΠΑΟΚ έχει βρει τα πατήματά του, έχει βρει τον δρόμο του. Το τελευταίο διάστημα, με τον Γεωργιάδη δηλαδή στον πάγκο, βλέπουμε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ. Οι αποστάσεις για παράδειγμα μεταξύ των γραμμών του, είναι πλέον πιο μικρές και αυτό είναι εμφανές».

Από την άλλη, καταθέτοντας την άποψή του για τον Παναθηναϊκό, ο Κούτσης είπε: «Θεωρώ πως το μεγάλο «όπλο» του Παναθηναϊκού είναι ο ενθουσιασμός που έχει ως ομάδα, λόγω της παρουσίας πολλών νεαρών παιδιών στη σύνθεσή του. Επιπλέον, τόσο η επίθεσή του όσο και η μεσαία του γραμμή, λειτουργούν πολύ καλά. Βέβαια, ερωτηματικό είναι το πώς θα διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός τον τελικό. Όχι μόνο πριν την έναρξή του, αλλά και κατά τη διάρκειά του. Είναι δεδομένο πως ως ομάδα είναι άπειρη και έτσι είναι ερωτηματικό το πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες του αν για παράδειγμα βρεθούν πίσω στο σκορ». Σε ότι αφορά τέλος τους παίκτες που ο ίδιος θεωρεί πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά στις 26 Απριλίου; «Από τον Παναθηναϊκό σίγουρα ο Μπεργκ, από τον ΠΑΟΚ ο Στοχ» σημείωσε ο πρώην άσος του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...