Λύσσαξαν οι «αντικειμενικoί»

Αν κάποιος περίμενε να ενημερωθεί για το αποτέλεσμα του δεύτερου ημιτελικού του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό από τα ΜΜΕ της Αθήνας θα έπρεπε να ψάξει καλά στα ψιλά γράμματα!
Πηγή: sport103.gr
Λύσσαξαν οι «αντικειμενικoί»

Τα «αντικειμενικά» (ο Θεός να τα κάνει.) μέσα ενημέρωσης μάλλον ξέχασαν να αναφέρουν ποια ομάδα πέρασε στον τελικό και εξαπέλυσαν μία χυδαία επίθεση στον ΠΑΟΚ για την ατμόσφαιρα της Τούμπας τη στιγμή που ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν καυτηριάσει με τον ίδιο τρόπο τα δεκάδες έκτροπα στο Καραϊσκάκη.

Ολα τα ΜΜΕ της Αθήνας (εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και σάιτ) προέταξαν τις εντάσεις στην Τούμπα παρουσιάζοντας σε πρώτο πλάνο τις θέσεις και τα παράπονα του Ολυμπιακού αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τη σπουδαία πρόκριση του ΠΑΟΚ.

Και δεν μιλάμε μόνο για τις «ερυθρόλευκες» εφημερίδες, οι οποίες κατευθυνόμενες από τον Βαγγέλη Μαρινάκη του κάνουν όλα τα χατίρια (πιθανόν να βγάζει και ο ίδιος τους τίτλους στα πρωτοσέλιδα).

Ο «Γαύρος» και ο «Πρωταθλητής» ήταν αναμενόμενο να εστιάσουν οπουδήποτε αλλού πέρα από την πρόκριση του ΠΑΟΚ.

Αλλά βλέποντας κανείς τα χθεσινά πρωτοσέλιδα της «Sportday» και του «Goal», δύσκολα μπορούσε να τα ξεχωρίσει από τις καθαρά οπαδικές εφημερίδες του Ολυμπιακού!

Η ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ

Είναι προφανές ότι η υποτιθέμενη αντικειμενικότητα και ουδετερότητα κάποιων εφημερίδων πήγε περίπατο για χάρη (ποιου άλλου;) του Ολυμπιακού.

Καταρχάς, δεν είναι τυχαίο ότι το «Goal» είχε τον ίδιο βασικό τίτλο με τον «Γαύρο» και η «Sportday» με τον «Πρωταθλητή»! Η λέξη «εμετός» προτάσσεται στις δύο πρώτες εφημερίδες και η λέξη «αηδία» στις επόμενες και σε κάνει να απορείς ποια είναι η ουδέτερη και ποια του Ολυμπιακού!

Διαβάστε ακόμη...