Ξαφνικά, θυμήθηκαν να αηδιάσουν!

Tώρα τους ήρθε εμετός. Τώρα ένιωσαν αηδία. Τώρα που τα... άλλα δύο δεν τα έβαλε ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, αλλά, αντίθετα, έφαγε ένα και αποκλείστηκε.
Πηγή: metropolisradio.gr
Ξαφνικά, θυμήθηκαν να αηδιάσουν!

Τώρα που η... μπουγάτσα στάθηκε στραβά στον λαιμό τους. Τώρα που είναι οι ηττημένοι στον πόλεμο της Τούμπας. Έναν πόλεμο που ήταν βέβαιοι ότι θα γίνει, γιατί, κατά βάθος, ήξεραν όλοι τους πολύ καλά τι είχε συμβεί στο πρώτο παιχνίδι κι ας μην είχαν τον ανδρισμό να το παραδεχτούν και να το γράψουν.

Αηδίασαν, λοιπόν, οι ερυθρόλευκες φυλλάδες αλλά και οι δήθεν ουδέτερες με όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας. Δεν είχαν αηδιάσει καθόλου όταν η εξάδα των διαιτητών του πρώτου ημιτελικού είχε αφήσει τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες, επιτρέποντας στον Ολυμπιακό να συνεχίσει με 11, ενώ θα έπρεπε να μείνει με 9. Δεν αηδίασαν από τα αίσχη του Καλογερόπουλου και της κομπανίας του, που θέριεψαν την πώρωση και τον φανατισμό στις ψυχές των ΠΑΟΚτσήδων οπαδών. Τότε, όλα ήταν καλώς καμωμένα. Απλώς, ο πολύ ανώτερος Ολυμπιακός δεν συνέτριψε τον ΠΑΟΚ, τον νίκησε μόνο με 2-1 και έτσι άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη ρεβάνς. Τότε αναλώθηκαν σε... τεχνικές αναλύσεις υψηλού επιπέδου, αποσιωπώντας το γεγονός ότι οι διαιτητές αλλοίωσαν τη μορφή του παιχνιδιού και τον συσχετισμό δυνάμεων μεταξύ των δύο ομάδων. Τότε δεν έγραψε κανείς από αυτούς ότι ο πραγματικός αγώνας στο "Γ. Καραισκάκης" διήρκεσε μόνο 31 λεπτά και ότι στη συνέχεια είχαμε την ψευδαίσθηση του αγώνα που σκηνοθέτησαν και επέβαλαν οι έξι διαιτητές.

Ακόμη, για να μην ξεχνιόμαστε, όλα ήταν επίσης καλώς καμωμένα όταν κάποιοι ευφυείς ερυθρόλευκοι είχαν πασαλείψει με βαζελίνη τον πάγκο του Παναθηναικού και όταν στη Ριζούπολη λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Παναθηναικού από τις θηριωδίες των ερυθρόλευκων "επιστημόνων". Ποτέ δεν θέλησαν να στενοχωρήσουν την πελατεία τους, ποτέ δεν είχαν την τόλμη να πουν την αλήθεια για τις αιτίες και τις αφορμές που υποδαυλίζουν τη βία στα ελληνικά γήπεδα. Κανείς ποτέ τους δεν τόλμησε να θίξει την Ολυμπιακάρα και να πικράνει τον αμέτρητο λαό της...

Εμείς, ως Metrospoprt, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε σταθερά απέναντι στην "καφρίλα". Δεν τους χαιδεύουμε τους "κάφρους", αντίθετα τους καταγγέλλουμε και δίνουμε αγώνα για να εξαφανιστούν από τα ελληνικά γήπεδα, απαλλάσσοντας τις ομάδες, όλες τις ομάδες, από την ελεεινή παρουσία τους. Οι... εξυγιαντές της Αθήνας τους προσκυνάνε γιατί... σέβονται υπέρ το δέον το ευρωδουάκι τους. Ιδιαίτερα υπολογίζουν τους "κάφρους" του Ολυμπιακού, που είναι φυσικά και περισσότεροι. Εμείς, παρ' όλα αυτά, είμαστε οι μίζεροι και οι οπισθοδρομικοί κι αυτοί οι εκσυγχρονιστές. Οταν καταλάβουν και όταν ομολογήσουν ότι η συστηματική εύνοια υπέρ του Ολυμπιακού και η αδικία σε βάρος όλων των υπόλοιπων ομάδων, τροφοδοτεί το μίσος και τη βία, τότε θα αρχίσουμε να μιλάμε την ίδια γλώσσα. Τότε θα αρχίσουμε να συνεννοούμαστε...

Διαβάστε ακόμη...