Ομολογία Κουρίδη για την ιδιαίτερη σχέση με τον Αρβανιτίδη!

Σιγή ιχθύος τήρησε η ΕΠΟ στα όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» και έχουν κατατεθεί ενόρκως στον εισαγγελέα αναφορικά με τη σχέση του νομικού της συμβούλου και κατά πολλούς «σκιώδους προέδρου» της ομοσπονδίας Θεόδωρου Κουρίδη με τον πρόεδρο της Βέροιας Γ. Αρβανιτίδη, ο οποίος με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της Βέροιας αναφέρει ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη.
Πηγή: soccerplus.gr
Ομολογία Κουρίδη για την ιδιαίτερη σχέση με τον Αρβανιτίδη!

Η σχέση τους σύμφωνα με την καταγγέλλουσα που ήταν φίλη του κ. Αρβανιτίδη είχε να κάνει και με την παροχή βοήθειας από τον κ. Κουρίδη σε θέματα διαιτησίας αλλά και στο σκάνδαλο των πλαστογραφιών που ξέσπασε το 2011.

Ο κ. Κουρίδης ήταν τότε πρόεδρος της ΕΙΜ. Της επιτροπής που σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΟ όφειλε να ελέγχει τη νομιμότητα εγγράφων και μεταγραφών.

«Ως εκ θαύματος» η Βέροια που ενεπλάκη στο σκάνδαλο αθωώθηκε, ενώ σχεδόν όλες οι άλλες ομάδες που ενεπλάκησαν υποβιβάστηκαν.

Ο κ. Κουρίδης φρόντισε να παραιτηθεί από την υπόθεση της Βέροιας και την ΕΙΜ ομολογώντας την ιδιαίτερη σχέση με τον κ. Αρβανιτίδη κάτι που σε αυτό το σημείο επιβεβαιώνει πλήρως όσα είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ η καταγγέλλουσα.

Όπως αποκαλύπτεται, λοιπόν, από τα πρακτικά της ΓΣ της ΕΠΟ στις 22 Ιουλίου 2011 ο κ. Κουρίδης αναφέρει ότι παραιτήθηκε από την προεδρία της Επιτροπής Ιδιότητας και Μεταγραφών, εν μέσω του σκανδάλου του πλαστογραφιών, για προσωπικούς λόγους οι οποίοι έχουν να κάνουν με την ιδιαίτερη σχέση του με τον πρόεδρο τη Βέροιας.

«Προσωπικοί λόγοι είχαν να κάνουν με το ότι αφενός μεν γνώριζα τον πρόεδρο της Βέροιας καλύτερα και από ότι οποιουσδήποτε άλλους που είχαν δικαστεί...», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Κουρίδης αναφερόμενος στις ομάδες που δικάστηκαν για τις πλαστογραφίες και καταδικάστηκαν εν αντιθέσει με τη Βέροια η οποία όπως προαναφέρθηκε, αθωώθηκε...

Διαβάστε ακόμη...