«Ο ΠΑΟΚ μπορεί και χωρίς τους τρεις»

Έχοντας φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έχοντας αντιμετωπίσει ως αντίπαλος τόσο τον Δικέφαλο όσο και τον Παναθηναϊκό, η άποψή του για τον επερχόμενο τελικό του Ολυμπιακού Σταδίου, σαφώς και έχει βαρύνουσα σημασία.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί και χωρίς τους τρεις»

Ο λόγος για τον Θανάση Παπάζογλου, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά φέτος με τη φανέλα του ΟΦΗ, παρά το ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν κατάφεραν να προκριθούν προχθές στον τελικό.

Το «Μ» ζήτησε λοιπόν από τον υψηλόσωμο φορ να καταθέσει τις σκέψεις του για την αναμέτρηση της 26ης Απριλίου, με τον Μακεδόνα στράικερ να αποφεύγει να χαρακτηρίσει κάποιον εκ των δύο «μονομάχων» ως φαβορί. «Δεν μπορούμε να μιλάμε για φαβορί σε τέτοιους αγώνες. Και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός διαθέτουν πολύ καλές ομάδες και πιστεύω πως ο τελικός είναι ανοιχτός σε κάθε προγνωστικό» τόνισε αρχικά ο Παπάζογλου, που ερωτηθείς για τα «δυνατά» σημεία των δύο διεκδικητών του τίτλου, απάντησε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με προσωπικότητα και νομίζω πως είναι στη φύση της να παίζει καλά σε τέτοια παιχνίδια. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός διαθέτει μια πολύ δουλεμένη ομάδα, με καλές κινήσεις και αυτοματισμούς στο γήπεδο. Οι παίκτες του κινούνται πολύ καλά στον χώρο, διαθέτουν πολύ καλή φυσική κατάσταση και έχουν βελτιωθεί και εξελιχθεί σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ διαθέτει στο ρόστερ του πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και έτσι διαθέτει και το απαιτούμενο βάθος στον πάγκο του. Οι απουσίες των Κατσουράνη, Νάτχο και Αθανασιάδη είναι βέβαια ιδιαίτερα σημαντικές, ειδικά αυτή του Κλάους. Θεωρώ όμως ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς αυτούς τους τρεις ποδοσφαιριστές».

«Θα πόνταρα στους Λούκας και Μπεργκ»

Συνεχίζοντας, ο Θανάσης Παπάζογλου κλήθηκε να απαντήσει στο σε ποιους παίκτες θα «πόνταρε» ενόψει του τελικού. «Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλά το κάθετο παιχνίδι και σίγουρα το μεγάλο ατού του είναι Μπεργκ. Από την άλλη, θεωρώ πως ο Λούκας μπορεί να ξεκλειδώσει οποιαδήποτε άμυνα αν βρεθεί στη μέρα του. Δεν είναι μόνο αυτοί βέβαια, αλλά νομίζω πως είναι δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον τελικό υπέρ των ομάδων τους». Αναφορικά δε με το μεγάλο μειονέκτημα του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον 26χρονο επιθετικό; «Νομίζω πως ο Παναθηναϊκός είναι λίγο αργός στην άμυνά του. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει εύκολα γκολ και τελευταία έχει βελτιώσει πολύ την αμυντική του λειτουργία» κατέληξε ο πρώην φορ του Άρη και του ΠΑΟΚ, που μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο Ηράκλειο ετοιμάζεται να «μετακομίσει» σε άλλες πολιτείες,

Διαβάστε ακόμη...