Ντόπες Γεωργιάδη με... Μαραντόνα

Ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε να ολοκληρώσει την ψυχολογική προετοιμασία των παικτών του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τη χρήση ενός βίντεο. (VIDEO)
Πηγή: spοrt24.gr
Ντόπες Γεωργιάδη με... Μαραντόνα

Να χρησιμοποιήσει ένα βίντεο για να ντοπάρει τους παίκτες του, λίγο πριν η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρήσει για την Τούμπα, επέλεξε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η "Live Sport" ο Έλληνας τεχνικός πρώτα μίλησε στους παίκτες του και στη συνέχεια τους έβαλε να δουν ένα βίντεο.

"Δεν γνωρίζω πόσοι οπαδοί μας θα ασχοληθούν σοβαρά με αυτό το παιχνίδι, θα είναι 100, θα είναι 200 χιλιάδες, θα είναι ένα εκατομμύριο, δεν το γνωρίζω.

Όσοι και να είναι, πάντως, να ξέρετε πώς θα ήθελαν να είναι σήμερα στη θέση σας" τόνισε αρχικά ο Γεωργιάδης και πρόσθεσε: "Οι περισσότεροι γνωρίζετε πώς έχω παίξει σε αυτό το γήπεδο και ως παίκτης του ΠΑΟΚ και ως αντίπαλος. Η Τούμπα και όλα όσα θα συμβούν σε αυτήν θα πρέπει να είναι υπέρ μας και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δείξετε όλοι αυταπάρνηση. Αυτά τα παιχνίδια είναι για μεγάλους ποδοσφαιριστές. Είστε;".

Ο Γ.Χ. έβαλε τους παίκτες του να δουν και ένα βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών, που έχει τον τίτλο "Ο θρύλος της Τούμπας", με αφήγηση στα αγγλικά για να το καταλαβαίνουν όλοι. Το συγκεκριμένο βίντεο ξεκινά με δήλωση του μεγάλου Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα όταν έπαιξε με τη Νάπολι κόντρα στον ΠΑΟΚ ο οποίος τονίζει στην κάμερα πως δεν έχει ζήσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.

Δείτε τη δήλωση του Μαραντόνα:

{dailymotion}xtcu9t{/dailymotion}

Διαβάστε ακόμη...