Σύσκεψη για τα εισιτήρια και μετακίνηση

Νέα πρωινή σύσκεψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του τελικού. Τι τάση υπάρχει και πότε θα ξεκαθαρίσει.
Πηγή: paok24.com
Σύσκεψη για τα εισιτήρια και μετακίνηση

Το πώς θα μοιραστούν τα εισιτήρια και πως θα μετακινηθεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, συνεχίζει να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στις τάξεις της ΠΑΕ.

Στη σύσκεψη που έγινε το πρωί, αναμένεται να γίνουν και άλλες, είναι σαφές πως οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που δικαιούνται ένα εισιτήριο του τελικού, θα έχουν τη δυνατότητα μαζί με αυτό να κλείσουν και θέση στα λεωφορεία που θα ναυλώσει η ΠΑΕ.

Αυτή η απόφαση, ενισχύθηκε και από το γεγονός πως το επόμενο Σαββατοκύριακο έχουν απεργία τα τρένα, άρα μειώνεται ένας τρόπος προσέγγισης της πρωτεύουσας από τους οπαδούς της ομάδας.

Όσον αφορά στους οργανωμένους οπαδούς, υπάρχει νέο ραντεβού το απόγευμα έτσι ώστε να αποφασιστεί ο τρόπος μετακίνησής τους αλλά και διάφορα άλλα θέματα που πρέπει να προσεχτούν.

Όσον αφορά δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον Ιβάν Σαββίδη διαθέσιμο να πληρώσει τη μετακίνησή τους, αυτό το ενδεχόμενο παρουσιάστηκε μόνο ως σκέψη και δύσκολα θα προχωρήσει γιατί στη φιλοσοφία των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει το ενδεχόμενο πληρωμής μετακίνησης από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, κάτι που συμβαίνει κατά κόρον σε άλλες ομάδες.

Διαβάστε ακόμη...