Με… τρίπλα θα παίξει στον τελικό

Την ερχόμενη Πέμπτη, δύο μόλις μέρες πριν τον τελικό με τον Παναθηναϊκό, έχει κληθεί να απολογηθεί στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, ο Μίροσλαβ Στοχ, για μια ανάρτηση υβριστικού περιεχομένου, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που φέρεται να ανήκει σ΄ αυτόν.
Πηγή: thessports.gr
Με… τρίπλα θα παίξει στον τελικό

Ο Σλοβάκος αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της τιμωρίας, αν αποδειχτεί ότι υπέπεσε στο παράπτωμα, που του καταλογίζεται από την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, και στον ΠΑΟΚ παίρνουν τα μέτρα τους για να αποφύγουν αυτό το ενδεχόμενο.

Κατά πάσα πιθανότητα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ζητήσει για λογαριασμό του Στοχ, προθεσμία λίγων ημερών για να καταθέσει υπόμνημα. Σ΄ αυτή την περίπτωση η ενδεχόμενη τιμωρία του Στοχ (που φυσικά δεν είναι σίγουρη) θα πάει για τα πλέι οφ και ο Σλοβάκος θα παίξει κανονικά στον τελικό.

Σε περίπτωση που του επιβληθεί ποινή αγωνιστικής πριν τον τελικό ακόμη κι αν κάνει έφεση, δεν θα παίξει στον τελικό. Πάντως είναι προφανές ότι το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί πριν τον τελικό, είναι ούτως ή άλλως, απλά ένα θεωρητικό σενάριο, χωρίς μεγάλες πιθανότητες.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...