Σαββίδης – Ζαγοράκης στη Βέροια

Στη Βέροια βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα ο Ιβάν Σαββίδης και ο Θόδωρος Ζαγοράκης, μία μέρα μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: sportdog.gr
Σαββίδης – Ζαγοράκης στη Βέροια

Σε μια ακόμη κίνηση – στήριξης, μετά τις χθεσινές δηλώσεις, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδειξε να έχει «αγκαλιάσει» την υποψηφιότητα του Ζαγοράκη στις επικείμενες Ευρωεκλογές εξ ου και η απόφαση του να τον έχει δίπλα του στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Βέροια και στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη.

Μέσα σε πλήθος κόσμου και με την παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ εκφράστηκε με πολύ κολακευτικά σχόλια για την υποψηφιότητα του Κώστα Καραπαναγιωτίδη στο δήμο Βέροιας, ενώ εκτός από την πολιτική μίλησε και για ποδόσφαιρο.

«Σ' αυτόν τον τόπο μόνο η Βέροια με στεναχωρεί ποδοσφαιρικά. Όμως, είμαι σίγουρος, ότι και η Βέροια θα αλλάξει την αντιμετώπιση της προς το ποδόσφαιρο. Όταν πάμε στο γήπεδο πρέπει να χαιρόμαστε, όπως συμβαίνει όταν πάμε στο θέατρο. Είμαι βέβαιος ότι θα έρθει αυτή η ημέρα και θα ισορροπούμε συναισθηματικά, όταν θα είμαστε στο γήπεδο. Αλλά για αυτό θα απαιτηθεί χρόνος ακόμη. Εμείς σαν λαός έχουμε υπομονή. Εχει έρθει ο καιρός να περιορίσουμε την υπομονή μας. Επειδή σε όλα τα θέματα δεν μπορούμε να τα υπομένουμε....», με τις τελευταίες κουβέντες να μοιάζουν με ένα (νέο) μήνυμα.

Διαβάστε ακόμη...