Τα 1.200€ στα χέρια του τυχερού Θανάση Γκόγκα

Στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (6/4) ευστόχησε σε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ Θανάσης Γκόγκας, παρέλαβε την επιταγή των 1.200€ που κέρδισε στο μεγάλο διαγωνισμό που διοργάνωσε η Prime Insurance, μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokbc.gr
Τα 1.200€ στα χέρια του τυχερού Θανάση Γκόγκα

Η επιταγή παραδόθηκε στον μεγάλο τυχερό, από τους εκπροσώπους της Prime Insurance, σε μία λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη, παρουσία των κ.κ. Αντώνη Αγγέλου (Επικεφαλής του Γραφείου της Prime Insurance στη Θεσσαλονίκη), Αλέξανδρου Μπόζα (Σύμβουλος Ανάπτυξης της Prime Insurance), Αστέριου Αναγνωστόπουλου (Επιθεωρητής Πωλήσεων της Prime Insurance), Στάθη Ξαντά (Επιθεωρητής Πωλήσεων της Prime Insurance) και Μαρία Τερζόγλου (Γραμματέας του κ. Ξαντά), αλλά και του εκπροσώπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Παναγιώτη Χορόζογλου (Υπεύθυνος Τύπου).

Ο εκπρόσωπος της Prime Insurance, κ. Αλέξανδρος Μπόζας τόνισε σχετικά: «Ήταν μία ιδέα την οποία σκεφθήκαμε να προωθήσουμε στο πλαίσιο της κύριας χορηγίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Θεωρήσαμε ότι θα ήταν πολύ σημαντικό να υπάρχει συμμετοχή του κόσμου και με έναν άλλο τρόπο, νομίζω ότι η εξέλιξη του διαγωνισμού το επιβεβαίωσε και φτάσαμε στο σημείο ο κ. Γκόγκας με την ικανότητά του, αλλά και την τύχη να πετύχει το καλάθι και να κερδίσει τα 1.200€ που είναι ένα πολύ σημαντικό ποσό, ιδιαίτερα αυτή την εποχή».

Από την πλευρά του, ο μεγάλος τυχερός κ. Θανάσης Γκόγκας, δήλωσε: «Ήταν μία πολύ ωραία ιδέα, παρακολουθούσα τον διαγωνισμό από την πρώτη ημέρα και είχα την ελπίδα ότι θα έρθει κάποια στιγμή και η δική μου η σειρά. Αθλούμαι όσο μπορώ, το πρωί της ίδιας ημέρας είχα τρέξει και στον μαραθώνιο, παίζω μπάσκετ ερασιτεχνικά σε ομάδα στη Θεσσαλονίκη και για κάθε ενδεχόμενο, έκανα και μερικά σουτ από το κέντρο στην προπόνηση για να είμαι έτοιμος. Ήταν δύσκολο, αλλά πίστευα ότι θα το βάλω, είχα αυτοπεποίθηση. Είναι ένα πολύ καλό δώρο για μένα ενόψει Πάσχα, δεν έχω σκεφτεί ακόμη τι θα κάνω, αλλά ίσως πάω ένα ταξιδάκι», ενώ χαριτολογώντας τόνισε: «Ελπίζω να συνεχιστεί ο διαγωνισμός και για τους επόμενους που θα επιχειρήσουν σουτ, να συνεχίσουν να τα χάνουν για να τα πάρω εγώ και την επόμενη φορά. Περιμένω και τον πρόεδρο, περιμένω μία κλήση από τον Μπάνε Πρέλεβιτς για να υπογράψω το συμβόλαιό μου, γιατί μπορεί να χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα».

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Prime Insurance ξεκίνησε στις 6 Νοεμβρίου 2013, με το πρώτο σουτ από το κέντρο του γηπέδου, στον αγώνα ΠΑΟΚ – Khimik Yuzhne για το Eurocup και συνεχίστηκε με αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς μετά από κάθε άστοχη προσπάθεια, με την διαδικασία του ΤΖΑΚ ΠΟΤ, έμπαιναν 100€ στον επόμενο διαγωνισμό. Συνολικά 11 ήταν οι αποτυχημένες προσπάθειες από φιλάθλους του ΠΑΟΚ, με τον κ. Γκόγκα να είναι ο μεγάλος τυχερός που ευστόχησε από το κέντρο του PAOK Sports Arena και κέρδισε τα 1.200€, το μεγάλο δώρο της Prime Insurance, μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και για την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

Διαβάστε ακόμη...