«Μεγάλος φορ ο Κλάους»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν της ΑΕΚ, Μπρούνο Τσιρίλο. Μίλησε για την νίκη του "Δικεφάλου" επί του Ολυμπιακού και ευχήθηκε ο τελικός να είναι ένα παιχνίδι χωρίς προβλήματα, που θα σκορπίσει χαρά στον κόσμο και θα κατακτήσει το κύπελλο ο "Δικέφαλος του Βορρά".
Πηγή: arenafm.gr
«Μεγάλος φορ ο Κλάους»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τσιρίλο:

Για τον ημιτελικό της Τούμπας:

"Το έζησα με πολύ έντονα συναισθήματα, το είδα μόνος μου από την τηλεόραση. Πέρασα στον ΠΑΟΚ τρία όμορφα χρόνια και μετά το τέλος ένιωθα μεγάλη ικανοποίηση και για τους φίλους μου και πρώην συμπαίκτες μου στον ΠΑΟΚ και για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που περίμεναν πολλά χρόνια μια πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Φυσικά όταν έβαλε το γκολ ο Αθανασιάδης φώναξα και το πανηγύρισα. Έχουμε αναπτύξει μια φιλία από με τον Κλάους από την εποχή που ήμουν στον ΠΑΟΚ, τον βλέπω συνεχώς να αναπτύσσεται και αυτό με κάνει χαρούμενο".

".

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ:

"Παίχτηκε λίγο ποδόσφαιρο αλλά είδα έναν ΠΑΟΚ πολύ συμπαγή, με έξυπνη τακτική και ποδοσφαιριστές που είχαν εμπεδώσει καλά το πως θα πάρουν την νίκη και την πρόκριση".

Για το αν θυμάται κάποιο σύνθημα από τον ΠΑΟΚ:

"Θυμάμαι πολλά, αλλά δεν εμπιστεύομαι πολύ την φωνή μου για να τραγουδήσω".

Για τον Αθανασιάδη:

"Λειτούργησε ομαδικά ο ΠΑΟΚ, τους είδα όλους ενωμένους και συγκεντρωμένους. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο επιθετικό τον Αθανασιάδη που καταφέρνει και είναι πάντα μέσα στις φάσεις. Πέτυχε δύο πολύ σημαντικά γκολ που έδωσαν στον ΠΑΟΚ στην πρόκριση, αυτός ο ποδοσφαιριστής εξελίσσεται σε έναν πολύ μεγάλο επιθετικό και έχει λαμπρό μέλλον".

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας:

"Η ατμόσφαιρα μου θύμισε εποχές που έπαιζα και εγώ. Ήταν φανταστική".

Για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό:

"Σε έναν τελικό δεν υπάρχει φαβορί. Ο Παναθηναϊκός τους τελευταίους μήνες τα πάει πολύ καλά, αλλά ο ΠΑΟΚ το θέλει πάρα πολύ το κύπελλο. Οι δύο ομάδες έχουν καλούς ποδοσφαιριστές, θα λείπουν βέβαια από τον ΠΑΟΚ οι Κατσουράνης, Νάτχο και Αθανασιάδης όμως οι υπόλοιποι είμαι βέβαιος ότι θα δώσουν τα πάντα για την κατάκτηση του κυπέλλου".

Για το αν θα πάει στον τελικό στο ΟΑΚΑ:

"Δεν θα είμαι δυστυχώς στον τελικό, επειδή και εμείς έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι που θα κρίνει την κατηγορία και πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος ".

Για την αναμονή που υπάρχει για τον τελικό:

"Ξέρω ότι όλοι στην Βόρεια Ελλάδα άκαι όχι μόνο περιμένουν αυτό το παιχνίδι. Εύχομαι να γίνει μια γιορτή του ποδοσφαίρου χωρίς να υπάρξουν προβλήματα. Το σημαντικότερο είναι να αποτελέσει ο τελικός χαρά και απόλαυση για όλους τους φιλάθλους, χωρίς να συμβούν έκτροπα. Εύχομαι κυρίως να μην υπάρξουν προβλήματα και φυσικά να κατακτήσει το κύπελλο ο ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...