Η ιστορία των γαύρων...

Το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό γράφτηκε στην ιστορία για πολλούς λόγους, αλλά μάλλον στο μέλλον θα το θυμόμαστε ως τον ημιτελικό των γαύρων!
Πηγή: sport103.gr
Η ιστορία των γαύρων...

Κι αυτό διότι άργησε να αρχίσει πάνω από μία ώρα, εξαιτίας των αντιδράσεων των ανθρώπων του Ολυμπιακού που δεν κάθονταν στον πάγκο τους εξαιτίας της ρίψης... γαύρων!!!

Τι είχε γίνει;

Πριν αρχίσει το ματς είχαν πέσει 5 κιλά γαύροι στον πάγκο των φιλοξενούμενων σε μαύρες σακούλες από την κερκίδα...

Στον πάγκο των ερυθρόλευκων έπεσε μία σακούλα με γαύρους, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να κάνουν καζούρα στους φιλοξενούμενους πριν ξαναβγούν στον αγωνιστικό χώρο.

Φυσικά το θέμα που δημιουργήθηκε με τα ψάρια ήταν υπερβολικό, καθώς γαύροι είχαν πέσει σε 2-3 θέσεις, αλλά ο Σάββας Θεοδωρίδης και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήθελαν και κατάφεραν να δημιουργήσουν ένταση και μεγάλο θέμα!

Ο γραφικός παράγοντας των ερυθρόλευκων άρπαξε το μικρόφωνο της τηλεόραση και έδωσε το δικό του σόου λέγοντας: «Ζούμε τον απόλυτο εξευτελισμό. Είναι ντροπή και αίσχος αυτό που ζούμε. Μας έκαψαν τον πάγκο. Δεν είναι συνθήκες αυτές για ποδόσφαιρο».

Από τα ψάρια, έφτασαν στο... κάψιμο του πάγκου και ο Μάνταλος δεν ξεκίνησε το παιχνίδι, παρά πήγε στα αποδυτήρια με εντολή να διευθετηθεί το θέμα του πάγκο του Ολυμπιακού για να αρχίσει ο ματς...

Ανθρωποι του ΠΑΟΚ άρχισαν να πλένουν τα καθίσματα του πάγκου και έβγαλαν πετσέτες για να καθίσουν πάνω οι παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά τη λύση έδωσε τελικά ο Ιβάν Σαββίδης που κατέβηκε στις 20:25 στον αγωνιστικό.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ (φορώντας φόρμα με το σήμα του Δικέφαλου!) πρότεινε αρχικά να αλλάξουν θέσεις οι πάγκοι των δύο ομάδων, να πάρει η ομάδα του τους... «λερωμένους» και να αρχίσει επιτέλους το παιχνίδι, αλλά μετά άλλαξε γνώμη και είπε να μην γίνει καμία αλλαγή!

Ο Μάνταλος παρέμεινε στα αποδυτήρια για περίπου μισή ώρα και το μόνο μήνυμα που έστειλε ήταν ότι δεν πρόκειται να βγει στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσει το ματς αν δεν άλλαζαν οι πάγκοι των δύο ομάδων.

Στις 20:45 μπήκαν παρατηρητές της ΕΠΟ στα αποδυτήρια και του είπαν ότι έχει καθαριστεί ο πάγκος του Ολυμπιακού, αλλά ο Μάνταλος επέμενε να αλλάξει ο πάγκος των ερυθρόλευκων!

Τελικά ξαναβγήκε στο γήπεδο στις 20:50. «Με τρομοκρατία ο Ολυμπιακός δεν παίζει μπάλα», έλεγε ο Θεοδωρίδης ενώ ο Ιβάν Σαββίδης που κατέβηκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο του είπε: «Ή θα φύγετε ή βγείτε και θα παίξετε ποδόσφαιρο. Διαφορετικά δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε 30.000 κόσμο».

Ο Μάνταλος ξαναπήρε τον λόγο και είπε: «Εγώ θέλω να αρχίσω και να τελειώσω το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Σας ενημερώνω όμως ότι αν γίνει κάτι στη διάρκεια του αγώνα θα διακόψω οριστικά το ματς»

Τότε ο Σαββίδης τόνισε ότι αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη και τόνισε: «Εγγυώμαι εγώ ο ίδιος για το παιχνίδι».

Ο Μάνταλος τόνισε ότι θα ξεκινούσε το παιχνίδι σε 15 λεπτά δίνοντας έτσι χρόνο στις ομάδες για να κάνουν ξανά ζέσταμα πριν αρχίσει το ματς στις 21.15...

Κι όλα αυτά έγιναν για μία σακούλα γαύρους που έπεσαν στον πάγκο του Ολυμπιακού!

Διαβάστε ακόμη...