«Τι ήθελαν; Πούπουλα…»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αντώνης Μαυρέας. Μίλησε για τα ψάρια και τα… πούπουλα, χαρακτηρίζοντας τον Ολυμπιακό ανύπαρκτο αγωνιστικά.
Πηγή: arenafm.gr
«Τι ήθελαν; Πούπουλα…»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αντώνης Μαυρέας:

Για το παιχνίδι της Τούμπας:

“Ωραίο ήταν το ματς και η ατμόσφαιρα καλή, σε ένα ντέρμπι αυτά γίνονται”.

Για τα παράπονα του Ολυμπιακού:

“Μιλάει ο Ολυμπιακός; Δεν πρέπει να μιλάνε καθόλου αυτοί οι κύριοι. Εγώ ρωτάω, καθαρίσανε τον πάγκο τι τους έφταιγε μετά; Τα καπνογόνα φταίνε που έκαναν μιάμιση φάση σε ένα ντέρμπι; Η ατμόσφαιρα στην Τούμπα έτσι είναι και το ξέρουνε. Κάποια πράγματα φυσικά τα καταδικάζουμε αλλά αγωνιστικά υπήρξε Ολυμπιακός; Υπήρξαν σκληρά μαρκαρίσματα αλλά αυτά γίνονται από την εποχή μας. Αυτά έγιναν και στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Δεν υπάρχει Ολυμπιακός μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τα καπνογόνα φταίνε;

Στο 2-1 του Καραϊσκάκη εάν έβλεπες τα πρόσωπα των παικτών του Ολυμπιακού ήταν σαν να έλεγαν ‘τελειώσαμε και πάμε στην Τούμπα χαμένοι’. Σαν να έλεγα φίλοι τελειώσαμε. Τώρα βρήκαμε άλλοθι τα καπνογόνα. Έπεσαν τα ψάρια και το καταδικάζω.  Δεν μπορείτε όμως να κάτσετε; Έχετε μάθει και κάθεστε στα  πούπουλα. Ντέρμπι με μιάμιση φάση δεν κερδίζεις. Διάβασα ότι έβαλαν φωτιά στην καφετέρια του Τζαβέλλα. Στον φούρνο του Κωνσταντινέα έβαλαν πάλι κάποιοι φωτιά. Αυτό δεν είναι τρομοκρατία και είναι τα βεγγαλικά;

Αυτοί νομίζουν πως είναι πλανητάρχες, αλλά υπάρχει πάντα κάποιος πιο μάγκας. Μάγκας δεν είναι αυτός που χτυπάει. Καταδικάζω τα χτυπήματα αλλά αυτοί νομίζουν πως δεν πρέπει να χάνουν. Η συμπεριφορά του Μανιάτη ήταν συμπεριφορά επαγγελματία; Του είπε ο Κατσουράνης “μην παίζεις γιατί είναι παίκτης κάτω και γύρισε και  έβριζε όλο τον κόσμο’. Έκανε και μαγκιές και είναι παίκτης της Εθνικής. Καταδικάζω τα χτυπήματα αλλά στέκομαι στο αγωνιστικό. Δεν υπήρχε Ολυμπιακός και δεν μπορεί να κερδίσει ούτε τον τελευταίο. Ούτε τον Απόλλωνα και τον Άρη. Αγωνιστικά όμως βλέπω εγώ. Τι λέει ο Τύπος στο Νότο; Έλεος με αυτά που λένε. Δεν υπήρχε Ολυμπιακός και έτσι όπως παίζει δεν μπορεί να κερδίσει κανέναν”.

Για την δυναμική του ΠΑΟΚ:

“Ο ΠΑΟΚ ήταν και είναι μια τεράστια ομάδα. Κάναμε μια κάμψη, αλλά με τον κ. Σαββίδη μεγαλώνουμε μέρα με την μέρα. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν πως δεν παίζουν μόνοι τους. Υπάρχουν κάποιοι με καλύτερες ομάδες και σοβαρότερες διοικήσεις και πρέπει να παίζουν το παιχνίδι επί ίσοις όροις. Πρέπει να καταλάβουν πως το ποδόσφαιρο παίζεται 50-50 μόνο μέσα στο γήπεδο”.

Διαβάστε ακόμη...