Τέσσερις σελίδες το φύλλο αγώνα!

Ο διαιτητής του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, Σταύρος Μάνταλος, έγραφε μέχρι τη 1:30 τα ξημερώματα το φύλλο αγώνα, καταγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια όσα συνέβησαν στο παιχνίδι.
Πηγή: paok24.com
Τέσσερις σελίδες το φύλλο αγώνα!

Ο ρέφερι από την Καβάλα στην αναφορά του συμπεριέλαβε τα πάντα, από τους γαύρους που βρέθηκαν στον πάγκο των φιλοξενούμενων, τους πυρσούς και τα καπνογόνα που άναψαν μέχρι και το περιστατικό με την μπανάνα, η οποία πετάχτηκε στον Σαλίνο.

Ο Μάνταλος βέβαια στο συγκεκριμένο συμβάν δεν κατέγραψε το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού επέστρεψε στην κερκίδα την μπανάνα, γιατί έτσι θα αναιρούσε τον εαυτό του, καθώς έπρεπε να αποβάλει τον Σαλίνο με απευθείας κόκκινη κάρτα, κάτι το οποίο δεν έκανε. Αν το κατέγραψε στο φύλλο αγώνα αυτό θα ήταν σα να παραδέχεται το λάθος του.

Από τις αναφορές του διαιτητή της χτεσινής αναμέτρησης δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι αποβολές του παιχνιδιού, τονίζοντας στις περιπτώσεις των Κατσουράνη και Μανιάτη ότι αλληλοσπρώχτηκαν, χωρίς ωστόσο να σημειώσει ατάκες από τον διάλογο μεταξύ τους.

Μετά από αυτό το μακροσκελές φύλλο αγώνα του Μάνταλου πλέον μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια τιμωρία για τον ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό από την πλευρά της ΕΠΟ, η οποία είναι η αρμόδια να αποφασίζει και συνήθως αργεί όταν είναι να πάρει τέτοιες αποφάσεις.

Διαβάστε ακόμη...