Βραχάτι και διαιτησία λύγισαν με 3-2 τον Δικέφαλο

Σε ένα παιχνίδι που η διαιτησία έπαιξε καθοριστικό ρόλο ως προς την εξέλιξη του αγώνα ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε μέσα στο Βραχάτι με με 3-2 (25-20, 25-18, 19-25, 21-25, 15-9)από τον τοπικό Παμβοχαϊκό.
Πηγή: paokvolley.gr
Βραχάτι και διαιτησία λύγισαν με 3-2 τον Δικέφαλο

Αν και ο Δικέφαλος βρέθηκε να χάνει με 2-0 στα σετ έκανε την ανατροπή , ισοφάρισε σε 2-2 αλλά στη συνέχεια λύγισε στο τάι μπρέικ.

Παρά και την ήττα δεν χάθηκε τίποτα για την ομάδα του Γιώργου Γιάτση που θα έχει δύο ευκαιρίες την επόμενη Τετάρτη και Πέμπτη στο "PAOK Sports Arena" για να κάνει το 2-0 και να είναι αυτός που θα πάρει την 5η θέση.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ νευρικά στο παρκέ δίνοντας την ευκαιρία στον Παμβοχαϊκό να προηγηθεί με το καλημέρα με 5-0. Οι ασπρόμαυροι μείωσαν σε 8-4 αλλά η ψαλίδα της διαφοράς άνοιξε με τους γηπεδούχους να ξεφεύγουν με 13-6 και 16-10, με τους παίκτες του Γιώργου Γιάτση να έχουν χάσει την αυτοσυγκέντρωση τους από τα ανάποδα σφυρίγματα. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Δικέφαλος βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ τον Παμβοχαϊκός καταφέρνοντας να μειώσει προσωρινά σε 22-18. Το σετ κατέληξε φυσιολογικά στα χέρια των γηπεδούχων με 25-20.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο σετ. Ο Παμβοχαϊκός πήγε προηγούμενος στο πρώτο τεχνικό ταιμ άουτ με 8-5 με τα λάθη από τους διαιτητές να επαναλαμβάνονται οκαι τον ΠΑΟΚ να χάνει και το δεύτερο σετ με 25-18.

Η αντίδραση του Δικεφάλου ήρθε στο τρίτο σετ με τους παίκτες του Γιώργου Γιάτση μετά το δεύτερο τεχνικό ταιμ άουτ να αρχίζουν σταδιακά να χτίζουν μια διαφορά για το 16-20. Έχοντας ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση τους οι ασπρόμαυροι κατέκτησαν το σετ με 19-25 μειώνοντας σε 2-1. Αρκετά αμφίρροπο ήταν και το τέταρτο σετ με τους γηπεδούχους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ με 16-13 αλλά τους ασπρόμαυρους να απαντάνε για το 17-17. Σε εκείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ έτρεξε ένα σερί 17-21 παίρνοντας μια διαφορά τεσσάρων πόντων για την οποία διατήρησε μέχρι και το τέλος του σετ κάνοντας το 2-2 (21-25).

Παρά και την κατάκτηση του πέμπτου σετ ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε δυνατά δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους με όπλο το μπλοκ και καλές λύσεις στην επίθεση να προηγηθούν με 8-4. Με πίεση από τη γραμμή του σερβίς ο Παμβοχαϊκός έτρεξε ένα σερί 3-0 με συνέπεια φθάσει τελικά στην κατάκτηση του σετ με 15-9.

Γιάτσης : "Αρνητικοί πρωταγωνιστές ...."

Φανερά εκνευρισμένος μετά και το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Γιάτσης δήλωσε: "Το παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν διαφήμιση για το βόλεϊ αλλά δυστυχώς δεν ήταν, γιατί είχε δύο αρνητικούς πρωταγωνιστές που μας εκνεύρισαν πολύ, ειδικά στα δύο πρώτα σετ. Στα επόμενα δύο σετ κάναμε υπερπροσπάθεια γυρίσαμε το παιχνίδι ισοφαρίζοντας σε 2-2 αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε την ολική ανατροπή. Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας τα οποία θα τα κερδίσουμε για να πάρουμε την 5η θέση".

ετάρτη 23 Απριλίου 2014 (2ος αγώνας)

PAOK Sports Arena - Πυλαία: ΠΑΟΚ - Παμβοχαϊκός

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 (3ος αγώνας - αν χρειαστεί)

PAOK Sports Arena - Πυλαία: ΠΑΟΚ - Παμβοχαϊκός

Διαβάστε ακόμη...