H προϊστορία του Γ.Χ. με τα... Κύπελλα

Απαντες το χαρακτηρίζουν ως «παιχνίδι της χρονιάς». Και δεν έχουν άδικο, καθώς ο ΠΑΟΚ, μετά το 2-1 του πρώτου ημιτελικού, ψάχνει σήμερα τη νίκη (οποιαδήποτε «καθαρή» ή με δύο γκολ διαφορά) κόντρα στον Ολυμπιακό που θα τον στείλει για πρώτη φορά, μετά το 2003, στον τελικό του Κυπέλλου.
Πηγή: ethnos.gr
H προϊστορία του Γ.Χ. με τα... Κύπελλα

Τότε, στην Τούμπα, ο Γ.Χ. Γεωργιάδης, με δικό του γκολ, έκρινε τον τελικό κόντρα στον Αρη (1-0), ενώ και με αντίπαλο τον Ολυμπιακό είχε πολύ καλή παράδοση. Το 2001, στον τελικό της Ν. Φιλαδέλφειας, είχε πετύχει ένα γκολ στη νίκη με 4-2 του ΠΑΟΚ, ενώ το 2003, για τη φάση των «8», είχε σκοράρει και στα δύο παιχνίδια: και στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-1 και στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2.

Απόψε, από την άκρη του πάγκου, ο Γ.Χ. γνωρίζει ότι «είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, διότι κερδίζοντάς το θα βρεθούμε στον τελικό και θα μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα τρόπαιο. Εχουμε αυτοπεποίθηση και ελπίζω ή μάλλον είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί, προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Βέβαια και ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι είναι ισχυρή ομάδα φέτος. Εμείς είμαστε ανταγωνιστικοί, ελπίζω να το δείξουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να παίξουμε έξυπνα. Σε τέτοια ματς παίζει ρόλο και η τύχη και ελπίζω αυτήν τη φορά να είναι μαζί μας», τόνισε ο προπονητής του «Δικεφάλου», που κυνηγά το πρώτο του Κύπελλο ως τεχνικός ενώ ως ποδοσφαιριστής έχει κατακτήσει έξι τρόπαια (1993, 1994, 1995 με τον Παναθηναϊκό, 2001, 2003 με τον ΠΑΟΚ και 2005 με τον Ολυμπιακό)!

Διαβάστε ακόμη...