Τα νέα δεδομένα για το σχήμα Μίτσελ

Ο Μπάλας Μέγιερι και ο Νέλσον Βαλντές φαίνεται να είναι πλέον τα φαβορί για τις θέσεις των γκολκίπερ και φορ αντίστοιχα για την αναμέτρηση της Τούμπας.
Πηγή: gazzetta.gr
Τα νέα δεδομένα για το σχήμα Μίτσελ

Δύο διαφοροποιήσεις συγκριτικά με τα δεδομένα της Δευτέρας ετοιμάζει για το πλάνο του ο Μίτσελ. Ο Μέγιερι αντί του Ρομπέρτο και ο Βαλντές για την κορυφή της επίθεσης και όχι ο Σαβιόλα. Έτσι το αγωνιστικό... σχέδιο για την Τούμπα διαμορφώνεται ως εξής: ο Ούγγρος κάτω από τα γκολπόστ, δεξί μπακ ο Σαλίνο, τα δύο στόπερ οι Μανωλάς και Αβραάμ Παπαδόπουλος, αριστερά στην άμυνα ο Μαρκάνο, στον άξονα οι Ντινγκά και Μανιάτης, στα δύο... φτερά οι Φουστέρ και Κάμπελ και επιτελικός χαφ πίσω από τον Παραγουανό φορ ο Βαλντές.

Παρόλα αυτά πάντως και ο Ισπανός και ο Σαβιόλα παραμένουν στο... κόλπο για την ενδεκάδα. Στην ερυθρόλευκη αποστολή για την μεγάλη ρεβάνς της Τούμπας στο Κύπελλο είναι οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Ντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάλιακας, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντές και Βούρος.

Διαβάστε ακόμη...