Το ενδιαφέρον για νεαρούς και οι ενδείξεις για Ιβάν

Ο Γιάννης Κουζέλογλου αποτελεί στόχο του ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μιλήσει με αυτούς του Μαντουλίδη και ο εκπρόσωπος του νεαρού Χάρης Παπαδόπουλος μιλώντας στην εφημερίδα Metrosport, τόνισε...
Πηγή: basketplus.gr
Το ενδιαφέρον για νεαρούς και οι ενδείξεις για Ιβάν

"Ναι έχουμε συζητήσει με τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι και θέμα του Μαντουλίδη. Δεν ξέρω τις δυαντότητες του ΠΑΟΚ, αλλά νομίζω ότι είναι δύσκολο να προχωρήσει. Πρέπει να γίνει το καλύτερο και για τον παίκτη και για την ομάδα του. Δεν μιλήσαμε οικονομικά με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό νομίζω ότι είναι το εύκολο, δεν θα γίνει εμπόδιο. Είναι όμως νωρίς ακόμα...".

Στο μεταξύ στόχος του ΠΑΟΚ φέρεται να είναι και ο νεαρός Γεωργιάδης της ΜΕΝΤ, ωστόσο γενικά είναι νωρίς για τον Δικέφαλο να κινηθεί μεταγραφικά, αφού κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το πως θα είναι η ομάδα το καλοκαίρι σε οικονομικό επίπεδο.

Οι ενδείξεις για εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη δεν λείπουν. Τελευταία...; Στην πρόταση μετάθεσης της συζήτησης της προσφυγής του διαφημιστή Άκη Τσόλη κατά του άρθρου 99, από την ΚΑΕ τονίστηκε ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μέχρι τέλη Μαίου να έχει μπει στην ΑΜΚ ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και έτσι η δικάσιμος ορίστηκε για τα μέσα Ιουνίου.

Πάντως κύκλοι της ΚΑΕ δεν αποκλείουν και κινητικότητα από άλλο μέτωπο (συνεργαζόμενη εταιρία δημοσίων έργων με τον χορηγό του βόλει και χορηγία της τελευταίας), επιμένοντας... "Είναι σημαντικό να υπάρχει εναλλακτική λύση, τα χρήματα και σε αυτή την περίπτωση είναι αρκετά. Πάντως ιδανική λύση είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Μιλάμε με ανθρώπους του, αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβώς τις προθέσεις του. Μπορεί η ομάδα να περάσει τον Ολυμπιακό στο κύπελλο και την επομένη από την χαρά του ο Ιβάν να ανακοινώσει ότι παίρνει την ΚΑΕ, αν και πρώτα έχει να τακτοποιήσει αρκετά στην ΠΑΕ" είναι η άποψη κορυφαίων στελεχών της ΚΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...