Η δεύτερη ευκαιρία του Κουλούρη

Ο Ευθύμης Κουλούρης είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Γεωργιάδη και όλοι περιμένουν να δουν τον νεαρό που έχει το... όπλο του συνεχώς οπλισμένο.
Πηγή: spοrt24.gr
Η δεύτερη ευκαιρία του Κουλούρη

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Καλλονή βρίσκεται ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Ο νεαρός φορ είχε εντυπωσιάσει τους πάντες με την εμφάνιση του και τα δύο γκολ που σημείωσε στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, όλοι απορούν με την εκτελεστική του δυνότητα και τα 25 τέρματα που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής με την ομάδα Κ20 του "Δικεφάλου", σπάζοντας το ρεκόρ του Κλάους (είχε πετύχει 24) και όλοι περιμένουν να ξανααγωνιστεί με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, βλέποντας ότι έχει συνεχώς το... όπλο του οπλισμένο.

Όλοι λένε τα καλύτερα για τον Κουλούρη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο γνωστός ατζέντης Πολ Κουτσολιάκος, να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Σίγουρα, ο κόσμος που θα βρεθεί στην Τούμπα έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες ενός ποδοσφαιριστή που έχει τραβήξει δικαίως τα βλέμματα πάνω του.

Διαβάστε ακόμη...