Δημιουργούν κλίμα για να ευνοηθούν

Τι κι αν βούιξε ολόκληρη η χώρα για τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη και τον ρόλο που έπαιξαν στον περσινό τελικό κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης;
Πηγή: sport103.gr
Δημιουργούν κλίμα για να ευνοηθούν

Αμφότεροι κατηγορήθηκαν ότι με αθέμιτες ενέργειες προσπάθησαν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα, ωστόσο μετά τη χθεσινή ακροαματική διαδικασία το δικαστήριο τους αθώωσε. Ετσι, παραμονές του κρίσιμου πρώτου ημιτελικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ αμφότεροι παραδόθηκαν στην κοινωνία αθώοι σαν λευκές περιστερές και έτοιμοι να κάνουν πάλι το θαύμα τους, όπως ακριβώς συνέβη στον περίφημο τελικό του ΟΑΚΑ.

Και η χθεσινή εξέλιξη ήρθε να προστεθεί στην ερυθρόλευκη κλάψα, που κυριολεκτικά χτυπά κόκκινο την τελευταία εβδομάδα για την, άκουσον-άκουσον, διαιτητική αδικία που έχουν υποστεί στα τελευταία παιχνίδια. Με πιστούς συνοδοιπόρους τα φιλικά τους έντυπα και άλλα μέσα ενημέρωσης, κύκλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης, με απώτερο στόχο έναν και μοναδικό. Να έχουν στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ και πάλι την εύνοια της διαιτησίας, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα καλό για αυτούς σκορ ενόψει του αγώνα ρεβάνς. Αλλωστε, και οι ίδιοι γνωρίζουν άριστα ότι αν δεν τα καταφέρουν την Τετάρτη, τότε δεν πρόκειται να γλιτώσουν τον αποκλεισμό τους στο ματς της Τούμπας, που έχει προγραμματιστεί για τη Μ. Τετάρτη.

Διαβάστε ακόμη...