Επιπλέον βαθμός εάν…

Με την ολοκλήρωση της 31ης αγωνιστικής, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Παναθηναϊκός έχουν από έναν βαθμό στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ, εφόσον αυτά άρχιζαν σήμερα, τη στιγμή που ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει κανέναν.
Πηγή: paok24.com
Επιπλέον βαθμός εάν…

Σήμερα το βράδυ όμως και αφού πρώτα ολοκληρωθεί το παιχνίδι μεταξύ Ατρομήτου και Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, το οποίο ξεκινάει στις 19:30, ο Γιώργος Γεωργιάδης θα γνωρίζουν εάν αύριο θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εκ νέου πλεονέκτημα ενόψει της έξτρα διαδικασίας του πρωταθλήματος.

Καταρχήν, σήμερα το απόγευμα στις 17:15, ο Πανιώνιος φιλοξενεί στη Νέα Σμύρνη τον Αστέρα Τρίπολης, με τα δεδομένα (για τον ΠΑΟΚ πάντα) να είναι απλά. Είτε ο Αστέρας ηττηθεί είτε περιοριστεί στον βαθμό της ισοπαλίας, ο Δικέφαλος θα αποκτήσει ακόμα έναν βαθμό εφόσον βέβαια επικρατήσει αύριο της Καλλονής στην Τούμπα.

Σε αυτό το σενάριο και εφόσον στο Περιστέρι δεν υπάρξει νικητής, ο ΠΑΟΚ θα είναι μετά την ολοκλήρωση της 32ης αγωνιστικής η μοναδική ομάδα με δύο βαθμούς στην ειδική βαθμολογία, με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό να έχουν από έναν και τον Αστέρα Τρίπολης κανέναν.

Για να αποκτήσει έναν επιπλέον βαθμό ένας εκ των Ατρόμητου ή Παναθηναϊκού, να φτάσει δηλαδή τους δύο, θα πρέπει ο Αστέρας να ηττηθεί στη Νέα Σμύρνη και να υπάρξει νικητής στο Περιστέρι.

Εάν ο Αστέρας Τρίπολης κατακτήσει τον βαθμό της ισοπαλίας, τότε Ατρόμητος και Παναθηναϊκός θα συνεχίσουν να έχουν από έναν βαθμό ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της μεταξύ τους «μονομαχίας».w

Διαβάστε ακόμη...