Μπέρδεψαν τον ΓΧ με τον Στέφενς!

Ενα από τα παράδοξα του χθεσινού ματς, συνέβη λίγο πριν από την έναρξή του. Από το μάτριξ του γηπέδου, έγινε η παρουσίαση των δύο ομάδων και όταν έφτασε η σειρά του ΠΑΟΚ, αφού ανακοινώθηκε σωστά η ενδεκάδα που είχε επιλέξει ο Γιώργος Γεωργιάδης, στο τέλος ήρθε η σειρά του ίδιου του προπονητή του Δικέφαλου.
Πηγή: sport103.gr
Μπέρδεψαν τον ΓΧ με τον Στέφενς!

Και ενώ από τα μεγάφωνα ακούστηκε το όνομα Γιώργος Γεωργιάδης, στο μάτριξ εμφανίστηκε η φωτογραφία και το όνομα του Χουμπ Στέφενς, γεγονός που προκάλεσε αρκετά χαμόγελα. Πάντως, είτε με τον Ολλανδό τεχνικό στον πάγκο του, είτε με τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο ΠΑΟΚ τα πήγε καλά στη Ριζούπολη, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ Ο ΣΤΕΦΕΝΣ

Η ήττα της Στουτγάρδης από τη Νυρεμβέργη (2-0) έριξε την ομάδα του Χουμπ Στέφενς ξανά κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού στην Μπουντεσλίγκα. Τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς η ομάδα του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ έχει δύσκολο πρόγραμμα αφού αύριο αντιμετωπίζει την Ντόρτμουντ.

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Μία από τις πιο ήσυχες διαδρομές σε παιχνίδι της φετινής σεζόν, ήταν η μετάβαση και η άφιξη της αποστολής στη Ριζούπολη, για την αποστολή του ΠΑΟΚ. Από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει έφτασε πολύ γρήγορα στο γήπεδο του Απόλλωνα και στις 17.45' εισήλθε σε αυτό χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Μιλώντας μάλιστα μεταξύ τους, οι παίκτες απορούσαν αν πάνε να παίξουν επίσημο παιχνίδι, αφού δεν υπήρχε «ψυχή» στο γήπεδο και δεν υπήρχε κόσμος για αρκετή ώρα ακόμα...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!

Για αρκετή ώρα πριν από το παιχνίδι, το σύνολο των αστυνομικών που βρισκόταν εντός κι εκτός γηπέδου, ήταν πολύ μεγαλύτερο από τους υπαλλήλους του γηπέδου ή της ΠΑΕ Απόλλων και φυσικά των ελάχιστων φιλάθλων! Η αστυνόμευση θύμιζε αγώνα ντέρμπι και αν κάποιος δεν γνώριζε ποιες ομάδες αγωνίζονταν, θα έμενε χωρίς καμία υπερβολή με αυτήν την εντύπωση. Μάλιστα υπήρχαν αποκλεισμένοι δρόμοι γύρω από τη Ριζούπολη και κάποιες διμοιρίες των ΜΑΤ για κάθε ενδεχόμενο. Θυμίζουμε βέβαια ότι μετά τον αντίστοιχο αγώνα κυπέλλου, είχε γίνει η αναίτια επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη, στον σταθμό Λαρίσης.

Διαβάστε ακόμη...