«Προβλέψιμος ο ΠΑΟΚ»

O Κώστας Φραντζέσκος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, φιλοξενήθηκε  στον Arena FM 89,4 και μίλησε μεταξύ άλλων για την φιλανθρωπική εκδήλωση που θα γίνει στο ΟΑΚΑγια τους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς, το ελληνικό πρωτάθλημα, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τους αγώνες κυπέλλου.
Πηγή: arenafm.gr
«Προβλέψιμος ο ΠΑΟΚ»

Για την εκδήλωση που θα γίνει στο ΟΑΚΑ:

“Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα γήπεδο μπάσκετ, όπως είναι το ΟΑΚΑ, γίνεται 7x7. Μπαίνει πλαστικός τάπητας και θα δούμε κάτι διαφορετικό. Ήδη έχει γίνει ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο σε μικρή διάσταση. Έρχεται ο Ζαγοράκης, ο Κατεργιαννάκης για την εκδήλωση. Τον Χαριστέα δεν τον βρήκα. Θα είναι, επίσης, ο Δέλλας, ο Παπαδόπουλος και ο Μπασινάς, ο Σαραβάκος και ο Νταμπίζας. Ο Νικοπολίδης δυστυχώς πάει σε ένα τουρνουά στην Αμερική. Ο κόσμος διαδικτυακά φαίνεται πως ανταποκρίνεται. Υπάρχει θέληση και αυτό είναι και το σύνθημα μας. Όταν η Ελλάδα θέλει τα καταφέρνει. Η κάλυψη γίνεται από το κανάλι της Νova, θα βγαίνει το νούμερο στην οθόνη του τραπεζικού λογαριασμού για να προσφέρει ο καθένας ότι μπορεί. Εμένα στόχος μου είναι να βρίσκονται 20.000 χιλιάδες άτομα στο γήπεδο. Το ΟΑΚΑ θα μπορούσε να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα κλειστά γήπεδα ποδοσφαίρου. Θα δούμε ένα πολύ ωραίο θέαμα και το πραγματικό… γκολ θα είναι τα χρήματα που θα μαζέψουμε από τον κόσμο”.

Για την κατάσταση που βρίσκονται οι βετεράνοι που θα παίξουν:

“Ο Μπασινάς άνετα θα έπαιζε Α’ εθνική αυτή την στιγμή. Επίσης θα δούνε όλοι τον Δημήτρη Σαραβάκο και σε κατάσταση βρίσκεται. Θα δούνε όλοι πολλές εκπλήξεις”.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

“Αντί να πηγαίνουμε μπροστά πάμε πίσω και σε θέαμα και σε ουσία και σε οργάνωση. Μπορεί η Ελλάδα να γίνει ποτέ Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία, ή Ιταλία;.Όχι και αν πει κάποιος κάτι άλλο είναι ψεύτης. Πρέπει όμως ως Έλληνες να βάλουμε κάποιους κανόνες στο ποδόσφαιρο, κάποια πλαίσια και εκεί να στηριζόμαστε”.

Για την Σούπερ Λιγκ:

“Η κορυφή έχει ξεκαθαρίσει όπως και ποιοι θα παίξουν πλέι οφ. Η ουρά σιγά σιγά ξεκαθαρίζει και απομένει να δούμε ποιος θα παίξει μπαράζ παραμονής. Γιατί να απορούμε τι θα γίνει στην συνέχεια;”.

Για το εάν ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου:

“Ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες αρκεί να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι και όχι στον πόλεμο που γίνεται με δηλώσεις και ανακοινώσεις, οι οποίες πραγματικά δεν μου αρέσουν. Κάνουν κακό και εξαγριώνουν τον κόσμο για να πάει στο γήπεδο και να κάνει φασαρία. Είναι δύο ομάδες πολύ καλές που μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Είναι δύο παιχνίδια και ξεκινούν από το 50-50″.

Για την αστάθεια του ΠΑΟΚ:

“Ο ΠΑΟΚ δείχνει από την αρχή της σεζόν αστάθεια,  έχει καλούς ποδοσφαιριστές αλλά δεν μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού του. Είναι προβλέψιμο και έχει πολύ αργή ανάπτυξη”.

Για την πολύ καλή εικόνα του Παναθηναϊκού:

“Οφείλεται στο ότι υπάρχει πλάνο στην ομάδα με την έλευση του κ. Αναστασίου. Ζω στον Παναθηναϊκό, είμαι στην Κ17 , δεν υπάρχει η νοοτροπία να βγει η χρονιά και μετά βλέπουμε. Υπάρχει πλάνο και ακοουθείται ασχέτως αποτελεσμάτων. Υπάρχει μια βάση που έχει προγραμματιστεί και αυτό διακρίνει τις ομάδας που πάνε βήμα – βήμα. Ξέραμε πως θα χάσουμε και παιχνίδια, αλλά η απόδοση του Παναθηναϊκού ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα είναι ωραία και βλέπεις ποδόσφαιρο”.

Για τα πλέι οφ:

“Δεν υπάρχει φαβορί στα πλέι οφ αγια το Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα καλό παιχνίδι ή ένα άσχημο μπορεί να σε φέρει κοντά ή μακριά από τη πρώτη θέση. Πέρυσι έκανε ένα άσχημο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στη Τούμπα, όμως, ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να νικήσει τον Αστέρα την τελευταία αγωνιστική και βγήκε ο ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι στα πλέι φο όλα θα κρέμονται από μια κλωστή”.

Διαβάστε ακόμη...