«Έκανα λάθος που πήγα στον Άρη»

Ο Μάικ Τζόουνς θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στις 6 Απριλίου για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα.
Πηγή: gazzetta.gr
«Έκανα λάθος που πήγα στον Άρη»

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Αμερικανός στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ»:

Για το θέμα με την απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα:

«Ζω στην Κύπρο. Προσπάθησα κι άλλες φορές να έρθω, αλλά δεν μπορούσα για γραφειοκρατικούς λόγους. Τώρα έχω πάρει στα χέρια μου την άδεια από την υπηρεσία μετανάστευσης και δεν υπάρχει καμία δίωξη εναντίον μου και μπορώ να περάσω τα σύνορα. Είμαι συγκινημένος και ταυτόχρονα ευτυχισμένος που θα κάνω αυτό το ταξίδι».

Για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη:

«Θέλω να δω πάλι από κοντά τους συμπαίκτες και φίλους μου από τότε που έπαιζα στον ΠΑΟΚ, τον Μπάνε, που ξέρω ότι είναι πρόεδρος και τον Μάτζικ, που είναι τεχνικός διευθυντής.

Μου έλειψαν, τα έχω συνέχεια στο μυαλό μου όλα εκείνα που ζήσαμε. Και κυρίως δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρομερό κόσμο του ΠΑΟΚ. Και τότε που το ζούσα αλλά και όλα τα υπόλοιπα χρόνια που ήμουν μακριά από τη Θεσσαλονίκη συνειδητοποιούσα πάντα ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλος γιατί έχει τέτοιο κοινό που γέμιζε τα γήπεδα»!

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Ξέρετε αυτοί μου θυμίζουν συνέχεια τον ΠΑΟΚ. Καθημερινά σχεδόν στο Facebook έχω επαφή με φιλάθλους που μου στέλνουν χαιρετίσματα, ευχές και προσκλήσεις για να ξαναγυρίζω. Μου βάζουν και φωτογραφίες από τότε για να δω και συγκινούμαι».

Για την απόφαση του πάρει μεταγραφή στον Αρη:

«Έκανα λάθος όπως αποδεικνύεται που πήγα Άρη. Έπρεπε να μείνω στον ΠΑΟΚ. Όσο περνούσαν τα χρόνια το καταλάβαινα και περισσότερο, γιατί αν συνέχιζα θα προλάβαινα να παίξω και δίπλα σε άλλους πολύ μεγάλους παίκτες όπως ο Λέβινγκστον και ο Μπάρλοου, που ήρθαν ύστερα από μένα. Ήθελα να ζήσω και τις μεγάλες στιγμές της ομάδας στους ευρωπαϊκούς τελικούς και στα τρόπαια που κατέκτησε. Τα έχασα κι αυτά...».

Διάβασε περισσότερα στο: Μάικ Τζόουνς: «Έκανα λάθος που πήγα στον Άρη» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Διαβάστε ακόμη...