Με απόντα τον Δέδα

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο (31/03, 18:00), στο κλειστό της οδού Αρτάκης, με τον Γιώργο Δέδα να μην παίρνει μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης. Δεν ανησυχούν στον «δικέφαλο».
Πηγή: superbasket.gr
Με απόντα τον Δέδα

Ο ΠΑΟΚ ανεβάζει στροφές όσο περνούν οι μέρες ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης που θα κρίνει την τρίτη θέση με τον Πανιώνιο (31/03, 18:00). Η νίκη του περασμένου Σαββάτου στο παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά, σε συνδυασμό με την ήττα του Πανιωνίου στη Ρόδο από τον τοπικό Κολοσσό, έχουν κάνει εξαιρετικά ενδιαφέρον το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας, καθώς στην εν λόγω αναμέτρηση θα «παιχτεί» η τρίτη θέση της κανονικής περιόδου.

Στο στρατόπεδο του «δικεφάλου» το γνωρίζουν αυτό και για τον λόγο αυτό προετοιμάζονται όσο το δυνατόν καλύτερα. Την Τρίτη οι Μαρκ Πέιν και Ντι Τζέι Κούπερ μπήκαν για τα καλά σε ρυθμό προπονήσεων και υπολογίζονται κανονικά ενόψει «κυανέρυθρων». Αντιθέτως, στην προπόνηση της Τετάρτης ο Γιώργος Δέδας δεν πήρε μέρος.

Ο πολύπειρος φόργουορντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πέλμα και προφυλάχτηκε. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας του και υπολογίζουν πως από την Πέμπτη θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Διαβάστε ακόμη...