"Ποιά Βαρέζε...;" ήταν η αντίδραση στα Ιταλικά δημοσιεύματα

Σύμφωνα με την Ιταλική ιστοσελίδα Tuttosport ο Ντι Τζέι Κούπερ θα μπορούσε να αποτελέσει αντικαταστάτη του Κίκι Κλαρκ στην Βαρέζε. Ποιά Βαρέζε...; Ήταν η αντίδραση ανθρώπων της ομάδας αλλά και του περιβάλλοντος του Αμερικανού...
Πηγή: basketplus.gr
"Ποιά Βαρέζε...;" ήταν η αντίδραση στα Ιταλικά δημοσιεύματα

Κατά καιρούς πάνω από 10 Ευρωπαικές ομάδες φέρονται να έχουν ασχοληθεί με τον παίκτη του ΠΑΟΚ. Και ομάδες πιο πλούσιες και σε Ευρωπαικές διοργανώσεις... Ενημερώθηκαν όμως όλες για το όχι του ΠΑΟΚ, έτσι όπως το είχε εκφράσει και δημόσια ο Μπάνε Πρέλεβιτς όχι μόνο για τον Κούπερ αλλά και για άλλους παίκτες της ομάδας.

Ποιά Βαρέζε...; Συζητούνταν έντονα ότι η Ιταλική ομάδα, όχι μόνο δεν έχει 100 χιλ. δολάρια να πληρώσει το μπάι άουτ του Κούπερ, αλλά στο ταμείο της υπάρχουν μόλις 10 χιλ. ευρώ για να βγάλει την χρονιά. Μάλιστα ακούστηκε σήμερα από τους εκπροσώπους του, ότι και ελεύθερος να ήταν ο Κούπερ, δεν θα τον άφηναν να πάει στο Βαρέζε. Και από τον ΠΑΟΚ... "Δεν έχει βγει στην αγορά. Διαφορετικά θα έκανε κίνηση και η Μιλάνο που ήθελε γκαρντ και κατέληξε στον Αθηναίου" έλεγαν στον ΠΑΟΚ. Πάντως η ιστορία με την Βαρέζε δεν είναι τωρινή, προωτοεμφανίστηκε πριν τα Χριστούγεννα.

Ακόμα η ιστοσελίδα prealpina.it έγραψε... "... Εκτός και αν προτιμηθεί κάποιος που δεν πληρώνεται καλά, όπως ο 24χρονος Κούπερ του ΠΑΟΚ που αποφασίσει να γευτεί τις πλαγιές των Άλπεων...".

Περί οικονομικού... Για τον Κούπερ λένε ότι είναι 100% πληρωμένος και ότι ο ίδιος δεν θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια για την 3η θέση. Δεν θα φύγει πλέον, ωστόσο για ένα διάστημα, έβλεπε με καλό μάτι να συνεχίσει στην Ευρώπη και σε μια ομάδα της Ευρωλίγκα, με τους προπονητές του σε συζητήσειςμαζί του να κατάφεραν να του αλλάξουν άποψη.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...