Σύσκεψη στον ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό

Η πρώτη σύσκεψη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έγινε και στον ΠΑΟΚ θέλουν να προετοιμαστούν καλύτερα για το «πολεμικό» κλίμα που θα συναντήσουν στο Καραϊσκάκη. Με Σαββίδη στον Πειραιά, αλλά και με το λεωφορείο της ΠΑΕ.
Πηγή: gazzetta.gr
Σύσκεψη στον ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν την πρώτη τους σύσκεψη, ο λέμε αυτό γιατί θα υπάρξει και δεύτερη πιθανότατα στο τέλος της εβδομάδας για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Τα μέλη της διοίκησης κουβέντιασαν για αρκετή ώρα το πριν και το μετά του αγώνα, το ποίοι θα ακολουθήσουν την αποστολή, αλλά και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά τις ανακοινώσεις. Στον Δικέφαλο αυτό που εισπράττουν από τον Πειραιά είναι πως το κλίμα θα είναι «πολεμικό» και αυτό είναι ένα πρόβλημα.

Θα ζητήσει εισαγγελείς

Την Πέμπτη θα υπάρξει αντιπροσωπεία στην Αθήνα αρχικά για τα μέτρα τάξης του αγώνα με τον Απόλλωνα, ενώ στη συνέχεια οι Γεροντίδης και Πλάτσικας θα μεταβούν στο Καραϊσκάκη για να έχουν συζήτηση με την Αστυνομία και τον Ολυμπιακό για τα μέτρα του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει αυξημένα μέτρα λόγω της επικινδυνότητας του αγώνα. Θα ζητήσει να υπάρχουν εισαγγελείς στο γήπεδο, ενώ θα σταλεί και έγγραφο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Με Σαββίδη στο Καραϊσκάκη

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ενημέρωσε τους συνεργάτες του πως θα βρεθεί δίπλα στην ομάδα όπως κάνει τα τελευταία δύο χρόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ σκέφτεται να ηγηθεί ο ίδιος της αποστολής προκειμένου να είναι κοντά στους παίκτες. Ο Σαββίδης φέρετε να έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του ο ΠΑΟΚ να πάει στο Καραϊσκάκη με το δικό του λεωφορείο κάτι που έγινε και στο παιχνίδι Πρωταθλήματος. Για την ώρα δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση καθώς ο μεγαλομέτοχος δέχεται εισηγήσεις να μην μετακινηθεί το πούλμαν.

Διαβάστε ακόμη...