Λατρεία για Νάτχο!

Όσο περνάει ο καιρός ο Μπίμπρας Νάτχο δείχνει να προσαρμόζεται και κυρίως να δένεται περισσότερο με τον κόσμο της ομάδας, στοιχείο πολύ σημαντικό για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ και μετά το καλοκαίρι.
Πηγή: paokweb.gr
Λατρεία για Νάτχο!

Ήδη ο Ιβάν Σαββίδης του έχει προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο που μπορεί να προσφέρει ακόμα και τα δύο εκ. ευρώ, χρήματα που ποτέ κανείς άλλος ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ δεν εισέπραξε ποτέ στην ιστορία. Ναι, είναι μια καλή κίνηση ένα δυνατό συμβόλαιο, δείχνει θέληση και πίστη από πλευράς του μεγαλομετόχου να κρατήσει τον Νάτχο, όμως πολύ σημαντικό ρόλο, τουλάχιστον για τον ίδιο θα παίξει και η καλύτερη δυνατή προσαρμογή του στην Θεσσαλονίκη.

Είχαμε τονίσει ιδιαίτερα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, την σχέση που έχει ο Ισραηλινός άσος με τον κόσμο από πολύ νωρίς. Χωρίς καν ακόμα να συμπληρώσει δύο μήνες στην ομάδα, χωρίς να έχει ζήσει ο ίδιος ένα μεγάλο παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο (το πρώτο ήταν με Ολυμπιακό, με την Μπενφίκα δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής), έδειξε ιδιαίτερη αδυναμία προς τον λαό του ΠΑΟΚ, σημάδι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την απόφαση που θα πάρει μετά το καλοκαίρι.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ο 26χρόνος μέσος ήταν ο τελευταίος που αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, με τον κόσμο να τον χειροκροτεί και τον ίδιο να ανταποδίδει θερμά, ευχαριστώντας τους για την παρουσία και την στήριξη. Αλλά και κατά την έξοδο του από τα αποδυτήρια, υπήρξε αρκετός κόσμος που τον περίμενε να τον αποθεώσει και να του θυμίσει πως το μέλλον του είναι... στην Θεσσαλονίκη. Το αυτοκίνητο του περικυκλώθηκε από οπαδούς του ΠΑΟΚ, στιγμές ιδιαίτερα όμορφες για έναν νέο ποδοσφαιριστή, που μπορούν να κρίνουν κατά πολύ τα μελλοντικά του σχέδια.

Διαβάστε ακόμη...