«Κάνει ΠΑΟΚτσάκια ο Πάμπλο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος συνδέσμου Αριδαίας, Μπάμπης Μηλόπουλος και μίλησε για την γιορτή που θα κάνει ο σύλλογος στην οποία θα τιμηθεί ο Πάμπλο Γκαρσία.
Πηγή: arenafm.gr
«Κάνει ΠΑΟΚτσάκια ο Πάμπλο»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπάμπης Μηλόπουλος:

Για την εκδήλωση:

"Είναι ο επετειακός μας χορός κάθε χρόνο. Φέτος έχουμε καλεσμένο τον Πάμπλο Γκαρσία και γιορτάζουμε τα 20 χρόνια μας. Γίνεται στο κέντρο "Δήμητρα". Είναι ένα πολύ μεγάλο γεγονός, με την ευκαιρία ανακαινίσαμε τον σύνδεσμο και ρωτάει πάρα πολύ κόσμος για την έλευση του Πάμπλο. Είναι τεράστιο γεγονός και όλα τα παιδιά που συνδέσμου είμαστε από το πρωί σε εγρήγορση σήμερα. ΤΑ παιδιά μέχρι 12 χρονών μπαίνουν δωρεάν στο χορό. Θέλουμε να φωτογραφηθούν με τον Πάμπλο γιατί έτσι κάνεις ΠΑΟΚτσάκια και πελάτες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού πρωτάθλημα δεν σε αφήνουν να πάρεις. Θα έχει μπουζούκι, λύρα και θα διασκεδάσουμε. Θα πούμε και θα συνθηματάκια μας. Θα απονείμουμε πλακέτα στον Πάμπλο. Ο Πάμπλο επανέφερε την χαμένη υπερηφάνεια μας. Αν ο ΠΑΟΚ ήταν άνθρωπος, θα ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:

"Περιμένουμε φέτος το κύπελλο για να μην πω το απαιτούμε. Η ομάδα με τα καλά της και τα άσχημα της είναι αυτή. Μακάρι να δέσει η ομάδα και να πάει καλά μέχρι το τέλος της σεζόν".

Διαβάστε ακόμη...