Χαώδης διαφορά σε τιμωρίες και κάρτες

Ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Γιώργος Τζαβέλλας θα απουσιάσουν (και οι δύο) από τα ματς με Απόλλωνα (εκτός) και Καλλονή (εντός) εκτίοντας τις ποινές τους, όπως αποφάσισε η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, καθώς ο Κομίνης τους χρέωσε στο Χαριλάου τη 10η και την 7η κίτρινη της σεζόν, αντίστοιχα.
Πηγή: sport103.gr
Χαώδης διαφορά σε τιμωρίες και κάρτες

Μαζί και με την αποβολή τού Κάτσε συνολικά οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν κληθεί φέτος να εκτίσουν σε 29 αγωνιστικές 16 αγώνες τιμωρίας από κίτρινες και κόκκινες κάρτες (14 από κίτρινες και 2 από κόκκινες).

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έφτασε για 3η φορά φέτος σε κάποιο όριο (10 κίτρινες) και καθώς είχε εκτίσει ήδη άλλες τρεις αγωνιστικές ποινής (μία όταν έφτασε στις 4 και άλλες δύο όταν συμπλήρωσε 7) φτάνει συνολικά τις 5 σε μία σεζόν!

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έφτασε στις 7 κίτρινες και θα εκτίσει άλλες δύο αγωνιστικές φτάνοντας συνολικά τις 3 φέτος, ο Κατσουράνης έχει μείνει εκτός δύο ματς (το ένα λόγω κόκκινης και το άλλο λόγω κίτρινων), ο Κάτσε θα μείνει εκτός για δύο παιχνίδια (το ένα λόγω κόκκινης και το άλλο λόγω κίτρινων), ενώ από μία αγωνιστική τιμωρίας έχουν εκτίσει οι Στοχ, Λάζαρ, Κίτσιου και Τζιόλης.

Την ώρα που σε 29 αγωνιστικές οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν χρεωθεί με 16 αγώνες τιμωρίας στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός έχει χάσει μόνο τον Χολέμπας σε ένα ματς λόγω κόκκινης και κανένας παίκτης του δεν έχει συμπληρώσει ούτε καν 4 κίτρινες!!! Ο Σάμαρης, ο Φουστέρ και ο Παπαδόπουλος έχουν φτάσει στις 3, ενώ όλος ο Ολυμπιακός έχει μόλις 32 κίτρινες σε 29 αγωνιστικές, ενώ οι αντίπαλοι του έχουν δεχθεί 98 κίτρινες και έξι αποβολές!!!

Ο Ολυμπιακός πέρσι (2012-13) δέχθηκε σε 30 αγωνιστικές μόλις 29 κίτρινες και μόνο ο Κοντρέρας χρειάστηκε να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής με 4 κίτρινες.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν να δεχθούν κόκκινη κάρτα 2,5 χρόνια (όπως έγραψε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή της)! Πριν από την κόκκινη του Χολέμπας στην Ξάνθη στις 26/1/2014 που χτύπησε αντίπαλο, η προηγούμενη κόκκινη στον Ολυμπιακό είχε δοθεί στις 15/10/2011 στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1 στον Μοδέστο στο 88' (συγκεκριμένα ήταν 2η κίτρινη) και ήταν από τον Πέτρο Κωνσταντινέα!

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας ήταν διαιτητής στην προηγούμενη εκτός έδρας ήττα του Ολυμπιακού πριν απ' αυτήν της προπερασμένης Κυριακής στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 1-0, στο 1-0 της Ξάνθης στις 22/1/2012! Τι ακολούθησε; Ο Καλαματιανός ρέφερι έμεινε εκτός ορισμών για σχεδόν τρεις μήνες, είδε να του καίνε (όλως τυχαίως...) τον φούρνο στην Καλαμάτα, σφύριξε μία φορά τον Απρίλιο του 2012 και αποσύρθηκε από τη διαιτησία...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟ 2011...

Για το τελευταίο πέναλτι που δόθηκε σε βάρος του Ολυμπιακού πρέπει να γυρίσουμε στο 2011!!! Ήταν 27 Νοεμβρίου 2011 όταν ο Δημήτρης Κύρκος έδωσε πέναλτι σε βάρος του Ολυμπιακού σε ανατροπή του Ροτζέριο Μάρτινς από τον Μέγιερι, στην ήττα των «ερυθρόλευκων» με 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης. Περιττό να αναφέρουμε ότι ο Κύρκος δεν ξανασφύριξε ποτέ από τότε στη Superleague, διηύθυνε ένα ματς Β' Εθνικής και έναν αγώνα Κυπέλλου και εξαφανίστηκε από τους πίνακες!

ΑΛΛΟΙ 6 ΣΤΟ ΟΡΙΟ

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει φτάσει τις 10 κίτρινες τη στιγμή που όλοι οι αμυντικοί τού Ολυμπιακού έχουν μόλις 13 σε 29 ματς: ο Παπαδόπουλος έχει 3, από μόλις δύο έχουν ο Μπονγκ και ο Σαλίνο, ο Κώστας Μανωλάς έχει μόνο 1 (και αυτήν την πήρε στην Τούμπα για διαμαρτυρία!), όπως και ο Χολέμπας με τον Σιόβα, τον Μαρκάνο, τον Παπάζογλου και τον Τόρες.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν φτάσει ήδη στις 16 αγωνιστικές τιμωρίας και μένουν άλλα 5 ματς, ενώ άλλοι έξι παίκτες είναι στο όριο καρτών! Συγκεκριμένα, ο Λάζαρ έχει 6 (στην επόμενη θα χάσει δύο ματς), ενώ από τρεις κίτρινες έχουν οι Σκόνδρας, Βούκιτς, Λούκας, Βίτορ και Λίνο.

Διαβάστε ακόμη...