«Θέλω ΠΑΟΚ στον τελικό»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Βασίλης Κουτσιανικούλης. Μίλησε για την νίκη επί του Παναθηναϊκού για το κύπελλο Ελλάδας, το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού. Τόνισε πως προτιμά έναν τελικό ΠΑΟΚ – ΟΦΗ, ενώ μίλησε και για το πέρασμά του από την Τούμπα.
Πηγή: arenafm.gr
«Θέλω ΠΑΟΚ στον τελικό»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης:

Για την νίκη επί του Παναθηναϊκού:

"Βάλαμε τις βάσεις πρόκρισης για το δεύτερο παιχνίδι .Όπως είπε ο προπονητής μας υπάρχει και το... δεύτερο ημίχρονο στην Αθήνα. Βάλαμε το γκολ με τον Θανάση και έχουμε πολλές ελπίδες πλέον. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση, ήταν παιχνίδι κέντρου, θέλαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Καταφέραμε να σκοράρουμε και να μην δεχθούμε γκολ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Οι πιθανότητες πρόκρισης στη ρεβάνς είναι 50-50, ακόμα και με το 1-0 υπέρ μας. Η ρεβάνς θα είναι πιο δύσκολη, παρότι έχουμε το προβάδισμα".

Για το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ παρακολούθησαν πριν από τον αγώνα την κινηματογραφική ταινία "οι 300″:

"Μπορεί να έπαιξε τον ρόλο της και η ταινία στην εξέλιξη του αγώνα. Μπήκαμε από το πρωί στο ξενοδοχείο, έπρεπε να γεμίσει κάπως η μέρα και μας είπε ο προπονητής μας ότι θα πάμε σινεμά. Δεν μας είπε ποια ταινία θα δούμε, αλλά το είχαμε υποψιαστεί. Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο".

Για το ποιόν προτιμά στον τελικό αν περάσει ο ΟΦΗ:

"Μακάρι να πάμε τελικό. Προτιμώ έναν τελικό ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, είναι σψματεία αδερφοποιημένα και λόγω Θύρας 4 και λόγω κοινών χρωμάτων. Θα είναι διαφορετικός ασπρόμαυρος τελικός, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα είναι ο κλασσικός τελικός στην Ελλάδα, στον οποίο θα παίζει ο Ολυμπιακός με... κάποια ομάδα. Θα είναι διαφορετικός τελικός το ΠΑΟΚ – ΟΦΗ και ένα ματς που θα κριθεί στα ίσα".

Για την φετινή πορεία του ΟΦΗ:

"Αν και δεν ξεκινήσαμε καλά στην συνέχεια έστρωσε πολύ η ομάδα. Δεν περιμέναμε ότι θα έχουμε 38 βαθμούς, ήρθε γρήγορα η παραμονή και πλέον κοιτάμε και την εξάδα. Σίγουρα είναι μια επιτυχημένη πορεία και στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως ο κόσμος είναι ευχαριστημένος".

Για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό:

"Ο Ολυμπιακός άργησε να κάνει κοιλιά φέτος. Ο ΠΑΟΚ είχε πολλές δυνατότητες, όμως, στην απόδοση του δεν ήταν σταθερός. Εκεί που έλεγες πως πάει να κάνει κάτι, έχανε παιχνίδια. Τώρα ανταγωνίζεται με τον Ατρόμητο για την δεύτερη θέση. Ο ΠΑΟΚ βάζει βάσεις για την νέα σεζόν. Εκτός από το κύπελλο έχει ως στόχο και την πρώτη θέση στα πλέι οφ και μπορεί να τα καταφέρει και στους δυο στόχους του".

Για τους ημιτελικούς Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ:

"Ίσως θα ήταν θετικό για τον ΠΑΟΚ αν περνούσε χθες (σ.σ. με την Μάντσεστερ) ο Ολυμπιακός. Θα είχε το μυαλό του στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τώρα το έχει μόνο στο κύπελλο. Θα είναι δυο πολύ δυνατά παιχνίδια. Δεν νομίζω πως έχει κάποιος το προβάδισμα για την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως μπορεί να κερδίσει και τον Ολυμπιακό".

Για τους φίλους που έχει στην Θεσσαλονίκη:

"Έχω πάρα πολλούς φίλους στην Θεσσαλονίκη και ποδοσφαιριστές και άλλους πολλούς. Μιλάω και με τον Κλάους, με τον Σαλπιγγίδη και με τον Νίνη. Έχω καλές ακαι με τον κ. Ιωσηφίδη".

Για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ:

" Όσο μεγαλώνω σκέφτομαι διαφορετικά. Πιστεύω πως δεν ήμουν έτοιμος στο πέρασμα μου από τον ΠΑΟ, ήμουν μόνο 20 χρονών, αλλά δεν με στήριξαν και ψυχολογικά και αγωνιστικά όσο θα έπρεπε. Το ίδιο συνέβη και με τον Θανάση (σ.σ. Παπάζογλου) που δείχνει πολλά στον ΟΦΗ και ήταν λάθος το ότι έφυγε από τον ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...