"Καλή τεχνική, διαβάζει το παιχνίδι ο Κάτσε"

Ο προπονητής της Εθνικής Αλβανίας, Τζάνι Ντε Μπιάζι, "υποκλίθηκε" για ακόμη μια φορά στο ταλέντο του νεαρού μέσου του ΠΑΟΚ, Έργκους Κάτσε.
Πηγή: spοrt24.gr
"Καλή τεχνική, διαβάζει το παιχνίδι ο Κάτσε"

Ο τεχνικός της Εθνικής Αλβανίας, Τζάνι Ντε Μπιάζι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα "tuttomercatoweb.com", αφού αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τους ποδοσφαιριστές που, πλέον, έχουν να επιλέξουν μεταξύ της Εθνικής Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου, μίλησε και για το "φλερτ" που φέρεται να υπήρχε μεταξύ της Λάτσιο και του Κάτσε.

"Ο Κάτσε είναι πολύ νέος, μόλις 21 ετών και με καλή ποιότητα στην τεχνική. Διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι, ανακτά πολλές μπάλες και σουτάρει εύκολα από απόσταση. Από 25 ή 30 μέτρα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον τερματοφύλακα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Δεν ξέρω αν είχε στο παρελθόν επαφή με την Λάτσιο, αλλά στην αρχή της σεζόν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα με τον ΠΑΟΚ και σκέφτηκαν την απομάκρυνση του από την ομάδα.

Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με ειδικό βάρος και αρκεί να θυμηθούμε ότι πέρσι ο Κάτσε ψηφίστηκε ως ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος".

Διαβάστε ακόμη...