«Αν ο κ. Καρούντζος εφαρμόζει το νόμο, καλά κάνει»

Στο Αθλητικό Metropolis φιλοξενήθηκε ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Πηγή: metrosport.gr
«Αν ο κ. Καρούντζος εφαρμόζει το νόμο, καλά κάνει»

«Δεν γίνεται να τα ρίχνουμε τα βάρη στον αποκεντρωμένο περιφερειάρχη. Ο κ. Καρούντζος αν εφαρμόζει το νόμο καλώς κάνει. Αν είναι κάτι που ευθύνεται ο ίδιος, θα απολογηθεί στους ανωτέρους του. Το νόμο τον αλλάζει η Βουλή, η οποία νομοθετεί. Θα έπρεπε ήδη οι βουλευτές της Βορείου Ελλάδος να πάρουν μια πρωτοβουλία, διότι αυτός ο χώρος έτσι όπως πάει, θα μείνει για 100 χρόνια βάλτος. Τον ξέρω, γιατί είχαμε ενδιαφερθεί και εμείς στο παρελθόν να κάνουμε εκεί αθλητικές εγκαταστάσεις.

Θα πρέπει οι βουλευτές, ο περιφερειάρχης και η νέοι επικεφαλείς της τοπικής αυτοδιοίκησης να προσπαθήσουν να αλλάξουν το νόμο ή τους νόμους.

Ένας Σαββίδης δε μπορεί να λύσει τα προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς δεν δημόσιες αθλητικές σχέσεις, δεν έχει συμμαχίες. Όταν θέλεις να βάλεις το μαχαίρι βαθιά στο κόκαλο, να τα βάλεις με τον Μαρινάκη και ένα πολύ μεγάλο σωματείο, πρέπει να κάνεις μεγάλες και ισχυρές συμμαχίες.

Αν ήμουν νομοθέτης θα μοίραζα τη γη στη νεολαία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Ο Σαββίδης κάνει ένα λάθος Όταν τον είχα φέρει παλιά για μιλήσει με τον κ. Κατσαρή. Είναι κρυψίνους. Κανείς δεν γνωρίζει τα σχέδιά του. Θα πρέπει να μπει στην ελληνική πραγματικότητα για τον καταλάβει και να τον εμπιστευτεί ο κόσμος ώστε να έρθουν πιο κοντά.

Ο κ. Καρούντζος είναι ικανόνοτος αυτοδιοικητικός παράγοντας. Αν ο νόμος του απαγορεύει να παραχωρήσει τον χώρο, τότε καλά κάνει. Αν υπάρχουν κενά τότε ο ΠΑΟΚ έχει τα νομικά ερείσματα να κερδίσει την υπόθεση».

Διαβάστε ακόμη...