Προσπάθεια ανασύνταξης

Για τον ΠΑΟΚ το F4 της Καλαμάτας ήταν η ευκαιρία να μετατρέψει μια εφιαλτική (έτσι όπως εξελίχθηκε) χρονιά, σε μια σεζόν ορόσημο κερδίζοντας την πρόκριση σε έναν τελικό μετά από 31 χρόνια, ωστόσο αποδείχθηκε ότι άλλο το «θέλω» κι άλλο το «μπορώ».
Πηγή: sport103.gr
Προσπάθεια ανασύνταξης

«Δεν τα καταφέραμε, αλλά η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμη. Υπάρχουν τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα και θέλω να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με ψηλά το κεφάλι εξασφαλίζοντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο», είπε ο Γιώργος Ανδρέου απευθυνόμενος προς παίκτες και προπονητικό τιμ το βράδυ του Σαββάτου όταν η αποστολή επέστρεψε στο ξενοδοχείο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήταν 'φουρκισμένος' από την εμφάνιση, αλλά έκρινε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπήρχε νόημα να βάλει τις φωνές (κάτι που είχε κάνει μετά την ήττα στη Λαμία), ωστόσο με τον τρόπο του έδειξε ότι η τελική ευθεία της σεζόν θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την τύχη αρκετών μέσα στην ομάδα...

Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ στους διοργανωτές

Πριν από τη διεξαγωγή του Final 4 στον ΠΑΟΚ υπήρχε μια σχετική ανησυχία για το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα, ωστόσο η ατμόσφαιρα που επικράτησε στο κλειστό της Παραλίας (παραήταν) ειδυλλιακή, χωρίς την παραμικρή ακρότητα, χωρίς ούτε ένα υβριστικό σύνθημα...

Κι όπως οι άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν προειδοποιήσει ότι θα αποσύρουν την ομάδα στο πρώτο σύνθημα, έτσι χθες παρά την πικρία της κακής εμφάνισης φρόντισαν να απονείμουν τα εύσημα στους διοργανωτές.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...