Περιμένοντας τον Μάρτενς

Η αποβολή του Εργκούς Κάτσε στο Κλεάνθης Βικελίδης και η απουσία του από το επόμενο ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, ο τραυματισμός του Κοστίν Λάζαρ ενδεχομένως και να κάνουν επιτακτική την επιστροφή του Μάαρτεν Μάρτενς.
Πηγή: thessports.gr
Περιμένοντας τον Μάρτενς

Ο Βέλγος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, μετά τον τραυματισμό του, ανεβάζει ρυθμούς, αλλά ουδείς γνωρίζει αν είναι έτοιμος να επιστρέψει σε πλήρη αγωνιστική δράση.

Η αναγκαστική απουσία του Κάτσε δημιουργεί έναν μικρό, όχι ευχάριστο, "πονοκέφαλο" στον Γιώργο Γεωργιάδη, που βλέπει να έχουν μείνει διαθέσιμοι μόλις δύο χαφ, ο Κατσουράνης και ο Νάτχο, καθώς και ο Χέντβιγκες Μαντούρο έχει μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση.

Ο Μάρτενς μπήκε άρον άρον στην ενδεκάδα από τον Στέφενς, καθώς ο Ολλανδός πόνταρε στην ποιότητά του, αλλά προφανώς δεν διαχειρίστηκε σωστά το θέμα της αγωνιστικής κατάστασης του Βέλγου με αποτέλεσμα εδώ και πάνω από ένα μήνα να είναι στα... "πιτ". Από τις 25 Ιανουαρίου όταν και επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσιοποίησε το πρόβλημα στο λαγονοψοϊτη, δεν τον ξαναείδαμε στο γήπεδο παραμένοντας στις 4 συμμετοχές (2 πρωτάθλημα, 2 κύπελλο) με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Κι αυτό κάτι δείχνει...

Διαβάστε ακόμη...