«Λάθος από την πλευρά Δώνη»

H Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ έκρινε ότι είναι αναρμόδια να εκδικάσει την υπόθεση καταγγελίας του Γιώργου Δώνη εις βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και για αυτή την περίπτωση μίλησε o νομικός και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Λάκης Σημαιοφορίδης .
Πηγή: arenafm.gr
«Λάθος από την πλευρά Δώνη»

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:

«Εδώ υπάρχει ένα ιδιόμορφο ζήτημα που αφορά τις όποιες αποφάσεις έχουν εκδοθεί.

Πιθανολογώ ότι έχει γίνει λάθος του νομικού επιτελείου από την πλευρά Δώνη. Θεωρώ ότι έγινε λάθος στην επιλογή οργάνου που θα έπρεπε να προσφύγει. Εγώ προσωπικά θα προσέφευγα ή στην Σούπερλιγκ ή θα πήγαινα ευθέως στην ΕΠΟ, στο διοικητικό συμβούλιο. Το μπαλάκι πλέον πάει ξεκάθαρα στην Σούπερ Λιγκ.

Μην ξεχνάτε ότι η περίπτωση του Δώνη έχει και μία άλλη παράμετρο. Έχουμε την περίπτωση της εφαρμογής των συγκεκριμένων διατάξεων με προσφυγή στο διοικητικό δικαστήριο. Δηλαδή ο Δώνης έχοντας την τελεσίδικη απόφαση στα χέρια του, μπορεί μετά από 60 μέρες από την τελεσιδικία να προσφύγει τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Εκεί όμως υπάρχει μια άλλη παράμετρος, επειδή το ποσό είναι πάρα πολύ μεγάλο, σύμφωνα με τον μνημόνιο το ποσό θα υποχρεωθεί ο ΠΑΟΚ να το καταβάλει σε πολλές δόσεις, πράγμα το οποίος σημαίνει ότι για τον ΠΑΟΚ είναι κάτι πολύ θετικό.

Αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή η πλευρά Δώνη είναι μια πίεση μέσω της πειθαρχικής διαδικασίας προκειμένου να πετύχει να πάρει τα χρήματα λόγω της προσφυγής του ΠΑΟΚ στα πολιτικά δικαστήρια».

Διαβάστε ακόμη...