Kλάους τετραετίας στον ΠΑΟΚ με διπλασιασμό αποδοχών

Πριν από το ντέρμπι του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας στον Στέφανο Αθανασιάδη του είπε πει: «Ποιος Μήτρογλου; Εσύ είσαι καλύτερος».
Πηγή: sentragoal.gr
Kλάους τετραετίας στον ΠΑΟΚ με διπλασιασμό αποδοχών

Η πίστη αυτή στο πρόσωπο του 25χρονου επιθετικού φαίνεται πως θα αποτυπωθεί και στο «χαρτί», αφού ο «δικέφαλος» του βορρά είναι έτοιμος να προσφέρει νέο τετραετές συμβόλαιο στον Κλάους με διπλασιασμό των αποδοχών του.

Στην παρούσα φάση ο Αθανασιάδης έχει το τέταρτο χαμηλότερο συμβόλαιο (180.000 ευρώ ετησίως) από τους παίκτες που θεωρούνται ενδεκαδάτοι και σαφώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και αδικημένος, καθώς είναι με διαφορά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας φέτος (14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις), ενώ συνολικά στην τελευταία τριετία μετρά 54 τέρματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, τις οποίες δημοσιεύει η livesport, ο ΠΑΟΚ θέλει να... αποκαταστήσει τη συγκεκριμένη αδικία, αλλά και να δέσει τον 25χρονο φορ στην Τουμπα, προτείνοντάς του νέο τετραετές συμβόλαιο (το παρόν λήγει το καλοκαίρι του 2015) με διπλασιασμό αποδοχών.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται μεταξύ του παίκτη και του προέδρου της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα.

Διαβάστε ακόμη...