Φτιάχνουν κλίμα στον Πειραιά ενόψει ΠΑΟΚ!

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσουν οι άνθρωποι του ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενόψει του φάιναλ φορ του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα!
Πηγή: paokweb.gr
Φτιάχνουν κλίμα στον Πειραιά ενόψει ΠΑΟΚ!

Όπως είναι γνωστό το φάιναλ-φορ του φετινού Κυπέλλου στο βόλεϊ θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα, εκεί όπου στον ημιτελικό ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες δικαιούνται από 15 προσκλήσεις, ενώ θα υπάρχουν και 1.100 εισιτήρια, για τους ντόπιους κατοίκους που θα θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Αυτά διατίθενται τόσο από το Πνευματικό Κέντρο της πόλης (σ.σ.: καθημερινά 10:00-13:00 και 18:00-20:00) όσο και από το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Παραλίας (σ.σ.: καθημερινά 18:00-20:00).

Από αύριο ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων και στα «ερυθρόλευκα» μέσα ενημέρωσης έχει ξεκινήσει ήδη... επανάσταση προκειμένου ο κόσμος να πάρει εισιτήρια, ενώ οι δύο ομάδες δικαιούνται μόνο προσκλήσεις. Τιμώνται προς 20 ευρώ και είναι τόσο για τους δύο ημιτελικούς όσο και για τον τελικό. Το θέμα είναι πως η διάθεσή τους θα ολοκληρωθεί την προσεχή Παρασκευή, παραμονή της έναρξης του φάιναλ φορ. Γι' αυτό το ΤΑΠ θα πρέπει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην βρεθούν οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, ενώ σε περίπτωση που αυτό παρά τις προσπάθειες γίνει, θα έχει το δικαίωμα να πάρει ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Ανδρέου την αποστολή και να αποχωρήσει!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...