Αυτοί, δεν έχουνε... ντροπή!

Γελάει όλη η Ελλάδα με τις αστείες διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ανακοίνωση των ερυθρόλευκων κατά του Κάκου. Δεν έχουν μάθει να χάνουν και όταν αυτό γίνεται ακόμη και σε μέρα που η διαιτησία τους πηγαίνει (όπως πάντα) πρίμα, πάλι γκρινιάζουν...
Πηγή: sport103.gr
Αυτοί, δεν έχουνε... ντροπή!

Ο Ολυμπιακός δεν δικαιούται σε καμία περίπτωση να μιλάει για διαιτησία, καθώς εδώ και πολλά χρόνια έχει τη στήριξη των διαιτητών για να πετυχαίνει τους στόχους του και πάντα προστατεύεται...

Το δάκτυλο του Σαλίνο το ξέχασαν;

Στον Ολυμπιακό ξεχνούν τις μπουνιές του Καρεμπέ στον Καφέ και μετά το κεφαλοκλείδωμα που είχε κάνει στον Οκκά στη Ριζούπολη στις 23/2/2003 (ήττα ΠΑΟΚ με 4-3). Ο Γάλλος (τον οποίο έχουν κάνει οι ερυθρόλευκοι τιμ μάνατζερ τα τελευταία χρόνια) τιμωρήθηκε αρχικά με 5 αγωνιστικές οι οποίες (ω του θαύματος...) έγιναν μόνο μία!

Ή μήπως έχουν ξεχάσει και την κουτουλιά που έριξε ο Ζε Ελίας στον Δημήτρη Ζωγραφάκη σε ματς του Ολυμπιακού με την Ξάνθη η οποία έγινε μπροστά στον Γιώργο Καζναφέρη, που έβγαλε μεν κόκκινη, έγραψε δε στο φύλλο αγώνα ότι ο Βραζιλιάνος απώθησε τον αντίπαλό του με το κεφάλι και έτσι τιμωρήθηκε με μόλις μία αγωνιστική.

Ξεχνούν την καρατιά του Ζε Ελίας στον Οκκά για την οποία θα έπρεπε να απελαθεί, αλλά δεν πήρε ούτε καν κόκκινη!

Ξεχνάνε τον Νικοπολίδη που έριξε κλοτσιά σε οπαδό του ΠΑΟΚ σαν «καρατέκα» μέσα στην Τούμπα και έμεινε ατιμώρητος!

Ξεχνούν ότι ο Γιώργος Καζναφέρης είχε αποβάλει τον Γιώργο Γεωργιάδη με 2 κίτρινες για θέατρο στο 39' αντί να δώσει δύο πέναλτι στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα στις 27/11/2000 και ο Δικέφαλος έχασε με 2-4!

Ξεχνούν τον Γιάννη Παπαπέτρου που ανακάλυψε ένα πέναλτι φάντασμα σε μαρκάρισμα του Κατσαμπή στον Γκόγκιτς το 1998 στην Τούμπα με το οποίο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 1-2 στο 80' και λίγο μετά ακύρωσε καθαρό γκολ του Τάκολα πριν σφυρίξει τη λήξη στο 84' καθώς ο κόσμος είχε μπει στο γήπεδο!

Ξεχνάνε ότι στο ματς που ο Γκαρσία έριξε μπουνιά στον Ντιόγκο στο Καραϊσκάκη (16/11/2008) νωρίτερα είχε ρίξει αγκωνιά ο Βραζιλιάνος στο πρόσωπο στον Ουρουγουανού μένοντας ατιμώρητος από τον Κάκο.

Ξεχνάνε ότι στην αρχή του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα στις 20/09/2009 ο Ντιόγο έριξε αγκωνιά και έσκισε τα χείλη του Βιεϊρίνια μπροστά στα μάτια του Κάκου, ο οποίος δεν έδειξε ούτε καν κίτρινη στον Βραζιλιάνο, ο οποίος ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1 και στο 90' οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη με 1-2 με γκολ του Παπαδόπουλου παρότι στην πρώτη κεφαλιά που πήρε ο Τοροσίδης ήταν οφσάιντ...

Ξεχνούν ότι τη σεζόν 2007-08 ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-1, αλλά στο πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής Παπασταμάτης δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ του «Δικέφαλου» σε ανατροπή του Σάλμον από τον Ζούλιο από πίσω, ο οποίος έπρεπε κιόλας να αποβληθεί.

Και ξεχνούν βέβαια ότι τη σεζόν 2008-09 στο Κύπελλο ο διαιτητής Μιχάλης Κουκουλάκης άφησε τον ΠΑΟΚ με 9 παίκτες αποβάλλοντας Κοντρέρας και Ιβιτς και μέτρησε γκολ οφσάιντ του Ντέρμπισαϊρ για να κερδίσει ο Ολυμπιακός με 2-0 στην παράταση και να προκριθεί και δεν έδωσε κόκκινη σε ανατροπή του Μπακαγιόκο!

Ξεχνάνε τον βοηθό διαιτητή από την Πάτρα, τον Χρήστο Σωτηρόπουλος που πέρυσι έδωσε τρία ανύπαρκτα οφσάιντ σε βάρος του ΠΑΟΚ στο 0-0 στο Καραϊσκάκη εκ των οποίων στο τελευταίο ο Καμαρά ξεκινούσε πίσω από τη σέντρα;

Ξεχνάνε ότι ο ίδιος άφησε να μετρήσουν ως κανονικά 3 γκολ οφσάιντ του Ολυμπιακού (τα τρία πρώτα) στο δεύτερο ημίχρονο στο 0-5 με τη Βέροια;

Ξεχνάνε ότι στο 6-0 του Ολυμπιακού με τη Βέροια δεν αποβλήθηκαν με κόκκινες ο Μήτρογλου που χτύπησε τον Αποστολόπουλο εκτός φάσης και ο Παπάζογλου που χτύπησε τον Καλτσά;

Ξεχνούν ότι στο 2-0 με τον Αστέρα Τρίπολης φέτος χρειάστηκαν ένα πέναλτι μαϊμού στο 0-0 στο 74' σε βουτιά του Βάις;

Οτι στο 3-2 με τα Γιάννινα ισοφάρισαν με γκολ στο οποίο υπήρχε οφσάιντ και μετά πήραν και δύο πέναλτι μαϊμού;

Ότι πέρυσι κρατήθηκε καθυστέρηση μέχρι το 97' για να κερδίσουν με 1-0 στη Λιβαδειά.

Ξεχνούν πως σταμάτησε τη διαιτησία ο Πέτρος Κωνσταντινέας ο οποίος ήταν διαιτητής στην προηγούμενη εκτός έδρας ήττα του Ολυμπιακού πριν από αυτή της περασμένης Κυριακής στην Τούμπα στο 1-0 της Ξάνθης στις 22/1/2012, ο οποίος είδε να του καίνε (όλως τυχαίως...) τον φούρνο στην Καλαμάτα;

Ξεχνούν ότι όλη η Ελλάδα αηδίασε με τον Ολυμπιακό στον περσινό τελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης όταν ενώ το σκορ ήταν 1-1 στο 68' ο Μανιάτης απέκρουσε την μπάλα με το δεξί του χέρι πάνω στη γραμμή σε κεφαλιά του Σανγκαρέ, αλλά ο Γιάχος δεν έδωσε τίποτα (ούτε πέναλτι, ούτε κόκκινη) και στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι πήραν το Κύπελλο στην παράταση;

Ξεχνούν τη σεζόν 1963-64 που ο ΠΑΟΚ έχανε με 1-0 από τον Ολυμπιακό όταν αποχώρησε από το παιχνίδι στο 27' μετά τη σφαγή του Βούλγαρου διαιτητή Ρουμίντσεφ και ο Δικέφαλος τιμωρήθηκε με μηδενισμό σε δύο αγώνες.

Ξεχνούν τον Φακή, (1972-73), τον Βέλγο «σφαγέα» διαιτητή Σο (1974-75), τον Λαμπρόπουλο (1978-79), τον Χατζή (1996-97), τον Βαλλιάνο (1998-99) και τον Χέλη (2000-01) και τόσους άλλους;

Κύριοι δε δικαιούστε να ομιλείτε για διαιτησία...

ΣΦΑΓΕΣ 44 ΧΡΟΝΩΝ!

Κι αν θέλετε σας τα θυμίζουμε τα σφαγιαστικά γεγονότα του παρελθόντος και ένα-ένα πιο αναλυτικά... Τα πιο χαρακτηριστικά από αυτά τα εγκλήματα που έγιναν σε βάρος του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό εκτός έδρας ήταν τα εξής:

1.Τη σεζόν 1960-61 στο 1-1, ο διαιτητής Πούλιος έδωσε μαϊμού πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και όταν ο Πρόγιος το απέκρουσε ο απίθανος ρέφερι έδειξε γκολ!

2.Τη σεζόν 1962-63 ο ΠΑΟΚ έχασε με 3-2, αλλά αποβλήθηκε άδικα ο Λέανδρος και χαρίστηκε αποβολή στον Σημαντήρη του Ολυμπιακού που τραυμάτισε τον Παπαδόπουλο με εν ψυχρώ κλωτσιά.

3.Τη σεζόν 1963-64 ο ΠΑΟΚ έχανε με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της ΑΕΚ όταν αποχώρησε από το παιχνίδι στο 27' μετά τη σφαγή του Βούλγαρου διαιτητή Ρουμίντσεφ, καθώς δεν έδωσε καθαρό πέναλτι σε χέρι του Σημαντήρης. Ο «Δικέφαλος» τιμωρήθηκε με μηδενισμό σε δύο αγώνες.

4.Τη σεζόν 1968-69 το ματς ήταν 0-0 μέχρι το 60' αλλά ο διαιτητής Βαμβακόπουλος απέβαλε χωρίς λόγο τον Λάζο και ο ΠΑΟΚ έχασε με 3-0.,

5.Τη σεζόν 1971-72 στο 1-1 οι «ερυθρόλευκοι» «βαρούσαν» στο ψαχνό, αλλά έμεναν ατιμώρητοι, με τον Κούδα να τραβάει τα πάνδεινα.

6.Τη σεζόν 1972-73 ο ΠΑΟΚ έχασε με 1-0 ελέω του ανεκδιήγητου διαιτητή Φακή, ο οποίος άφησε τους «ερυθρόλευκους» να κτυπάνε (τραυμάτισαν τους Αποστολίδη, Σαράφη, Ασλανίδη και Ιωσηφίδη) χωρίς να βγάλει ούτε μια κάρτα!

7.Τη σεζόν 1974-75 ο ΠΑΟΚ έχασε με 3-2 αλλά ο Βέλγος διαιτητής Σο έκανε το θαύμα του με ένα μαϊμού πέναλτι (υπέρ του Ολυμπιακού βέβαια) και ένα γκολ οφσάιντ!

8.Τη σεζόν 1978-79 ο ΠΑΟΚ έχασε με 1-0 αλλά ο διαιτητής Λαμπρόπουλος δεν μέτρησε κανονικό γκολ του «Δικέφαλου» στο 14' όταν η μπάλα είχε περάσει σαφέστατα τη γραμμή του τέρματος των γηπεδούχων.

9.Τη σεζόν 1996-97 ο ΠΑΟΚ έχασε με 1-0, αλλά ο διαιτητής Χατζής ακύρωσε κανονικό γκολ του Καπετανόπουλου στο 13', στο 29' έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Βρύζα που έφευγε μόνος προς την αντίπαλη εστία και στο β' ημίχρονο χάρισε 2η κίτρινη στον Νινιάδη...

10.Τη σεζόν 1998-99 ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-1, αλλά το ματς έκρινε ο διαιτητής Βαλλιάνος στο τέλος όταν έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι σε βουτιά του Νινιάδη και αποβολή του Μιχόπουλου.

11.Τη σεζόν 2000-01 ο ΠΑΟΚ έχασε με 1-0, αλλά ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Οκκά από τον διαιτητή Χέλη.

12.Τη σεζόν 2007-08 ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-1, αλλά στο πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής Παπασταμάτης δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ του «Δικέφαλου» σε ανατροπή του Σάλμον από τον Ζούλιο από πίσω, ο οποίος έπρεπε κιόλας να αποβληθεί.

13. Τη σεζόν 2008-09 στο Κύπελλο ο διαιτητής Μιχάλης Κουκουλάκης άφησε τον ΠΑΟΚ με 9 παίκτες αποβάλλοντας Κοντρέρας και Ίβιτς και μέτρησε γκολ οφσάιντ του Ντάρμπισαϊρ για να κερδίσει ο Ολυμπιακός με 2-0 στην παράταση και να προκριθεί.

14. Πέρυσι στο 0-0 σε ένα ματς που φαινομενικά κύλισε καλά, τη «δουλειά» έκαναν οι επόπτες παρασέρνοντας τον Τάσο Σιδηρόπουλο να δώσει τέσσερα ανύπαρκτα οφ σάιντ σε βάρος του ΠΑΟΚ. Ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου) και κυρίως ο Χρήστος Σωτηρόπουλος (Αχαΐας) έκαναν «παπάδες» για τον Ολυμπιακό με τον τελευταίο να χρεώνει στο τέλος οφ σάιντ τον Καμαρά παρότι έφυγε πίσω από τη μεσαία γραμμή!

(Αυτές οι 14 περιπτώσεις που αναφέρουμε είναι οι πιο χαρακτηριστικές και αφορούν διαιτητές. Υπάρχουν αρκετές ακόμη βέβαια και άλλες που έχουν να κάνουν με εγκλήματα των βοηθών, ενώ τα εγκλήματα στην Τούμπα αποτελούν άλλο ξεχωριστό κεφάλαιο...)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ

Είναι δυνατόν να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία; Οι ερυθρόλευκοι είχαν να δεχθούν κόκκινη κάρτα 2,5 χρόνια καθώς πριν από την αποβολή του Χολέμπας στην Ξάνθη (26/1/2014), η προηγούμενη κόκκινη στον Ολυμπιακό είχε δοθεί στις 15/10/2011 στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1 στον Μοδέστο στο 88' (συγκεκριμένα ήταν 2η κίτρινη)!

Οσο για το τελευταίο πέναλτι που δόθηκε σε βάρος του Ολυμπιακού; Πρέπει να γυρίσουμε ακόμη πιο πίσω...

Ηταν 27/11/2011 όταν ο Δημήτρης Κύρκος έδωσε πέναλτι σε βάρος του Ολυμπιακού στην ήττα των ερυθρόλευκων με 2-0.

Περιττό να αναφέρουμε ότι ο Κύρκος δεν ξανασφύριξε ποτέ από τότε στη Superleague και εξαφανίστηκε από τους πίνακες!

Η ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΔΑ

Οσο για τους... «επιστήμονες» οπαδούς του Ολυμπιακού που πάντα προστατεύονται; Ξεχνούν τη βεβήλωση της προτομής του Γιώργου Κούδα μέσα στην Τούμπα με την ανοχή της αστυνομίας το 2000 (μπήκαν στο γήπεδο και τα έσπασαν αφού έφυγε ο κόσμος του ΠΑΟΚ!) σε ένα ματς που τελικά ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών;

Ξεχνούν τι έκαναν στη Ριζούπολη το 2003 με τον Παναθηναϊκό (βόμβες στο πούλμαν, τραμπουκισμοί και πέσιμο στα αποδυτήρια κτλ).

Ξεχνούν το πρωτοπαλίκαρό τους, τον Τάσο Μητρόπουλο που πετούσε παπούτσια σε αντιπάλους!

Ξεχνούν την περσινή επίθεση στον δημοσιογράφο Δημήτρη Τομαρά στο Καραϊσκάκη.

Ξεχνούν το μπλόκο στο πούλμαν του Παναθηναϊκού του 2009 που προκάλεσε καθυστέρηση έναρξης του αγώνα λόγω επεισοδίων, την επίθεση στον Σισέ και την ατάκα του Μαρινάκη ότι διδάξανε ήθος!!!

Ξεχνάνε τον τραυματισμό του Γιάννη Αναστασίου από ρίψη αντικειμένων στο πρόσφατο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, και την επίθεση οπαδών μέσα στο γήπεδο σε Γιασέρ και Χαλκιά το 2010!

Ξεχνάνε τις καταγγελίες του Αλέξανδρου Τζόρβα ότι τον πέτυχαν με αεροβόλο μέσα στο Καραϊσκάκη το 2009!

Ξεχνάνε τις επιθέσεις στη σουίτα του ΠΑΟΚ το 2009 μέσα στην οποία ήταν και ο τότε Υπουργός Σταύρος Καλαφάτης.

Ξεχάσανε τα επεισόδια των ερυθρόλευκων οπαδών σε Τρίπολη, Πάτρα, Λιβαδειά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας που πάντα περνούν στα ψιλά!

Ξεχνάνε τόσα και τόσα που έχουν κάνει και πάντα η αστυνομία τους χαϊδεύει με εντολές για προστασία του κόσμου του Ολυμπιακού εκ των άνωθεν...

Διαβάστε ακόμη...